Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочевий салат з кедровими горішками?
![]() Необхідні продукти 200 грам пекінської капусти (або свіжих салатних листків) Один свіжий огірочок Три - чотири помідора Свіжа зелень кропу, петрушки 100 грам кедрових горішків Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для заправки Приготування Салатні листя вимити і скласти в друшляк, щоб скла вода. Кедрові горіхи підсушити на сухій сковорідці до золотистого кольору. Якщо є час, то краще це зробити в духовці - там горішки рівномірно підсушується і набувають рівний колір. На сковорідці ж часто верхній шар підсмажується, а серединка залишається неповноцінній. Огірок нарізати кружечками, потім кожен гурток навпіл. Помідори нарізати великими часточками, салатні листя порвати руками. Дрібно нарізати зелень. Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити. Перемішувати салат краще за допомогою двох ложок, щоб не пом'яти овочі. Посипати кедровими горішками, заправити рослинним маслом і подати до столу. | |
Просмотров: 794 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |