Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп з фаршированої курки?
Суп з курки фаршированої відмінно підійде для святкового обіду. Доведеться трохи повозитися, але в результаті вийде і перше, і друге блюдо. Приготування краще всього почати напередодні ввечері, так як якість бульйону залежить від його рівномірного кипіння. Саму курку можна буде подати з гарніром з овочів або рису, звареного в бульйоні. Хороша така курка і в холодному вигляді. Замість шматочків хліба можна використовувати дрібні макаронні вироби, наприклад, вермішель. Теляча ніжка надає бульйону приємний солодкуватий смак, замість неї можна покласти копчену ногу або яловичу гомілку.
На вісім порцій нам знадобиться: велика курка, вагою два кілограми, теляча ніжка (1 кг), чотири літри води, столова ложка солі, чотири цибулі порею і чотири морквини, одна ріпа, велика цибулина (увіткнути в неї п'ять гвоздичин), букет гарни (в даному разі він повинен включати в себе паличку кориці довжиною 2.5 см), кілька скибочок підсушеного хліба (булку білого хліба або батон нарізати тонкими скибочками і підсушити в духовці, не зарумянивая, на повільному вогні).

Начинка: двісті грамів вимоченого в молоці і віджатого хлібного м'якушки, два дрібно нарізаних зубчика часнику, дрібно нарізана куряча печінка, сто грамів свіжого бекону або шинки, два яйця, сіль, перець, трави і спеції за вашим смаком.

Приготування:

Покладіть телячу ніжку у велику каструлю, залийте водою і повільно доведіть до кипіння, постійно знімаючи піну. Як тільки піна майже перестане утворюватися, покладіть сіль і зніміть піну ще раз. Якщо суп вариться для завтрашнього обіду, то залиште кипіти на максимально маленькому вогні на всю ніч. Якщо страву потрібно вже сьогодні, то покладіть в бульйон овочі і букет гарні і залиште кипіти на повільному вогні дві години.

Тим часом займемося начинкою. Змішайте всі її інгредієнти до однорідного стану, начиніть тушку курки і зашейте міцною ниткою.

Опустіть курку в киплячий бульйон і варіть до готовності.

Дістаньте готову курку з бульйону і наріжте на шматки. Начинку теж наріжте на шматочки і подавайте окремо. Гарячий бульйон розлийте по тарілках, попередньо поклавши на них скибочки підсушеного хліба.

Просмотров: 499
Категория: Рецепти |
| Теги: бульйон, хліба

Рекомендовані рецепти:

Пудинг з персиків
Шашлик на маївку з свинини
Рогалики до чаю
Сирні конвертики
Чізкейк з літніми ягодами
Печиво "Диво острів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: