Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ананасову шарлотку?
Готується вона приблизно так само, як і шарлотка з яблуками. Але за смаком виходить незвичайно ніжною, повітряної і дуже ароматною. Дуже хороший варіант для пізньої весни, коли своїх яблук вже немає, а магазинні не вселяють довіри.
Необхідні продукти
Три яйця
Неповний склянку борошна
Склянка цукру (якщо ананаси солодкі, то цукру покласти менше)
Чайна ложка розпушувача
400 грамів консервованого ананаса
Рослинна олія для змащування форми
Приготування

Шматочки ананаса дістати з банки, перекласти в друшляк, зайва рідина нам не потрібна, інакше буде шарлотка мокроватая. Просіяти борошно, змішати її з розпушувачем.

Міксером збити яйця, додати цукор і збивати в пишну повітряну масу. Поступово додавати борошно, не припиняючи збивати. Готове тісто має бути однорідним, не густим, вільно виливатися у форму.
Форму змастити рослинним маслом, розкласти шматочки ананасів і вилити тісто. злегка втиснути фрукти в тісто (якщо вони піднімуться) і поставити шарлотку в розігріту до 200 градусів духовку.

Випікати на середньому вогні до підрум'янення верху. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою. Якщо вона суха – шарлотку діставати. Подавати до столу її краще теплою.
Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, шарлотку

Рекомендовані рецепти:

Квасоля з помідорами і грибами
Пиріг з грибами і гречкою
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Закусочний шпинат
Тортик "На графських руїнах"
Пиріг з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: