Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яблука в листковому тісті?
Виглядає така випічка дуже радісно і апетитно. І готується зовсім просто. Тісто ми будемо використовувати готове, листкове дріжджове. Якщо не любите дріжджову випічку, то можна відійти від рецепта (це не принципово) і приготувати яблука з бездріжджовим тестом.
Необхідні продукти

Упаковка листкового тіста
Кілька великих яблук
Один жовток
Столова ложка молока (або води)
Цукор
Борошно для підсипання
Рослинна олія
Приготування

Яблука вимити, обсушити, нарізати кружечками, товщиною приблизно в сантиметр. Серединку з кісточками вирізати, повинен вийти гурток з отвором в центрі.

Стіл подпылить борошном, розкачати листкове тісто і нарізати довгими, тонкими смужками. Обмотати кожен гурток яблука смужкою тіста з центру до країв. Змастити поверхню жовтком, розведеним з молоком. Посипати цукром.

Коли всі яблука будуть готові, змастити деко олією, викласти квіточки і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати до світло - золотистого кольору. За таким же принципом можна приготувати й ананасові колечка, тільки їх попередньо потрібно добре обсушити або поставити ненадовго в духовку, щоб вони злегка підсохли.
Просмотров: 498
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, приготувати

Рекомендовані рецепти:

Рулет з мовою і сиром
Шоколадні пряники з начинкою
Оладки з чорницею
Домашні цукерки з інжиром
Торт пісочно-чорносливове
Італійські медові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: