Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яблука в листковому тісті?
![]() Необхідні продукти Упаковка листкового тіста Кілька великих яблук Один жовток Столова ложка молока (або води) Цукор Борошно для підсипання Рослинна олія Приготування Яблука вимити, обсушити, нарізати кружечками, товщиною приблизно в сантиметр. Серединку з кісточками вирізати, повинен вийти гурток з отвором в центрі. Стіл подпылить борошном, розкачати листкове тісто і нарізати довгими, тонкими смужками. Обмотати кожен гурток яблука смужкою тіста з центру до країв. Змастити поверхню жовтком, розведеним з молоком. Посипати цукром. Коли всі яблука будуть готові, змастити деко олією, викласти квіточки і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати до світло - золотистого кольору. За таким же принципом можна приготувати й ананасові колечка, тільки їх попередньо потрібно добре обсушити або поставити ненадовго в духовку, щоб вони злегка підсохли. | |
Просмотров: 722 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |