Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе в цибульному клярі?
У білого курячого м'яса досить нейтральний смак, і тому придумуються різні маринади щоб зробити його більш виразним. Крім маринаду можна запропонувати ще один непоганий варіант - зробити кляр з гострим смаком.
Необхідні продукти

500 грам курячого філе
Два яйця
Дві столові ложки борошна
Дві великі цибулини
Дві столові ложки майонезу
Дві столові ложки лимонного соку
Пучок кропу
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

філе Промити під проточною водою, обсушити і нарізати невеликими пластинами. Перекласти в салатник, посолити, посипати перцем, скропити лимонним соком і поставити на півгодини в холодильник.

Лук очистити, нарізати півкільцями, викласти в блендер. Додати туди ж яйця, майонез і все збити до однорідної маси. Вилити суміш на тарілку, покласти борошно, дрібно нарізану зелень кропу і добре вимішати.

Розігріти в сковороді олію. В тарілочку насипати трохи борошна, обваляти шматочки філе, вмочити в кляр і викласти на сковорідку. Смажити на середньому вогні без кришки до утворення рум'яної скоринки. Перевернути і підсмажити іншу сторону. Подавати з салатом зі свіжих овочів.
Просмотров: 496
Категория: Рецепти |
| Теги: кляр, курячого

Рекомендовані рецепти:

«Рафаелло» з плавлених сирків
Рулет з меренги
Сирна запіканка з родзинками
Фруктові пончики
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: