Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати куряче філе в цибульному клярі?
У білого курячого м'яса досить нейтральний смак, і тому придумуються різні маринади щоб зробити його більш виразним. Крім маринаду можна запропонувати ще один непоганий варіант - зробити кляр з гострим смаком. Необхідні продукти 500 грам курячого філе Два яйця Дві столові ложки борошна Дві великі цибулини Дві столові ложки майонезу Дві столові ложки лимонного соку Пучок кропу Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування філе Промити під проточною водою, обсушити і нарізати невеликими пластинами. Перекласти в салатник, посолити, посипати перцем, скропити лимонним соком і поставити на півгодини в холодильник. Лук очистити, нарізати півкільцями, викласти в блендер. Додати туди ж яйця, майонез і все збити до однорідної маси. Вилити суміш на тарілку, покласти борошно, дрібно нарізану зелень кропу і добре вимішати. Розігріти в сковороді олію. В тарілочку насипати трохи борошна, обваляти шматочки філе, вмочити в кляр і викласти на сковорідку. Смажити на середньому вогні без кришки до утворення рум'яної скоринки. Перевернути і підсмажити іншу сторону. Подавати з салатом зі свіжих овочів. | |
Просмотров: 658 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |