Головна » Статті » Рецепти


Що ж такого незвичайного в цих меренгах? Те, чим вони пофарбовані. Для фарбування меренг використовується порошок для желе: вишневий, лимонний і смородиновий. Можна брати порошок будь-якого кольору, який є у продажу. Летять, як насіння!
Інгредієнти (приблизно на 140 штук) :
150гр цукру
3ч.л. вишневого і лимонного порошку для желе
1ч.л. порічкового порошку для желе
6 яєчних білків (яйця повинні бути великі, або більше, якщо дрібні)
1,5ч.л. білого винного оцту
Приготування:
1. Нагрійте духовку до 120гр.
2. У трьох...
Переглядів: 957
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Масло вершкове - 120 г
* Лимон - 2 шт
* Цукрова пудра - 5 ст. л.
* Стружка кокосова - 5-6 ст. л.
* Борошно - 280 г
* Яйце - 3 шт
* Ванілін (або ванільний цукор) - 1 пакет.
* Цукор - 180 г
Рецепт
Лимони обдати окропом, протерти і зняти цедру дрібної теркой.Выжать сік з 2-х лимонів, якщо не вийде 100 мл, то додати трохи кип'яченої води.
Вершкове масло, попередньо розм'якшене, змішати з 180...
Переглядів: 996
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* 1 ст. борошна
* 1 банка згущеного молока
* 2 яйця
* 2 ст.л. цукру
* 1 лимон
Рецепт приготування
Лимон дуже дрібно порізати і змішати з цукром.
Згущене молоко збити з яйцями.
Додати борошно і соду, добре перемішати.
На деко застелити пергаментний папір і змастити маргарином.Залить тісто, і випікати протягом 20 хвилин при 180 градусах.
Готовий корж змастити начинкою і згорнути в рулет (це потрібно робити швидко, поки корж гарячий).
Зверху можна посипати цукровою пудрою.
Переглядів: 963
Рецепти | | Коментарі (0)

Прісне тісто листкове тісто добре підійде для приготування виробів з солодкими і не солодкими начинками.
Але якість виробу залежить від суворого дотримання правил приготування тіста.
Для приготування прісного листкового тіста нам знадобиться:
Борошно - 2 склянки
Масло вершкове масло або маргарин - 200-300 г
Вода - 1 склянка
Сіль - ¼ чайної ложки
Лимонна кислота - 8 крапель (або 3% оцет - 1 чайна ложка)
Борошно для закачування.
Для поліпшення якості виробу можна додати в тісто яйце або...
Переглядів: 2367
Рецепти | | Коментарі (0)

Вафлі виходять розсипчасті, хрусткі, від присутності крему не розмокають.
Інгредієнти:
* Яйця 6 штук
* цукор-пісок 2 столові ложки
* Масло вершкове 150 гр
* Вершки 30% 200 гр
* Борошно 1,5 склянки
Для крему:
* Вершкове масло 200 гр
* Згущене молоко 160 гр
1. Підготувати продукти
2. Відокремити білки від жовтків
3. До жовтків додати цукор
4. Жовтки збити з цукром до побіління, зникнення крупинок цукру та деякого загустіння
5. Додати тале вершкове масло і збити. Суміш загусне, як майонез.
6. Додати...
Переглядів: 934
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
- капуста свіжа - 400г (вже приготовленої)
- борошно - 4 ст.л.
- панірувальні сухарі - 2 ч.л.
- олія
- сіль
- перець
Приготування:
Капусту нашинкувати, тушкувати поки не стане м'якою. Звертаю увагу, що 400 г мається на увазі вже тушкованої капусти. Спочатку капусти треба брати більше.
Потім пропустити через м ’ ясорубку, посолити, додати спеції.
Додати сухарі.
Додати борошно. Рекомендую спочатку додати половину сухарів і борошна. Якщо буде необхідно додати другу половину.
Отриману масу смажити, як оладки на...
Переглядів: 879
Рецепти | | Коментарі (0)

Нам знадобляться :
- 2 пачки сиру
-3 яйця
-1 пакетик ванільного цукру
-6 ст.л. цукру
-1/2ч.л.солі
-1/2ч.л. соди, погашеної оцтом
-1-2/5 склянки борошна( залежить від сиру - сухий або густіше)
Все робиться дуже просто і дуже швидко, так і смачно. А ще згадаємо ,як би поміж іншим, що в сирі десь ховається кальцій , що теж зовсім ніяк не мінус.
Бурча собі під ніс мегахіт всіх часів народів: “ В юному місяці квітні…” ( непринципово), перемішуємо з...
Переглядів: 1025
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже простий у приготуванні і дуже смачне кокосове печиво! Спробуйте його обов'язково!
Рецепт взятий у elladkin . Якщо вам цікава італійська кухня, то цей блог незамінний!
Інгредієнти (у мене вийшло 25 печеньок середнього розміру):
- 220 г кокосової стружки
- 150 г цукру
- 40 г борошна
- 4 білка
Як завжди спочатку підготуйте і отвесьте всі необхідні продукти.
З'єднайте білки з цукром, збийте віночком.
Помістіть на водяну баню на середній вогонь. Продовжуйте постійно помішувати віночком, поки цукор...
Переглядів: 968
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти для тіста:
борошно - 3 склянки; молоко - 1 склянка; сухі дріжджі - 1 пакетик (10г); вершкове масло - 50г; яйце - 2 шт.; цукор - 1-1 .5 ст.л.; сіль - 1/4 ч.л.;
для начинки: куряча грудка (без шкіри і кісток) - 1/2 шт.; сушені гриби (будь-які лісові) - 20г; вершки (20%-ва жирність) - 250 мл; сіль, чорний мелений перець - за смаком; борошно - 1-2 ч.л.; вершкове масло для...
Переглядів: 885
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
1 склянка борошна
6 столових ложок какао без цукру і добавок
1/2 чайної ложки соди
1/4 чайної ложки солі
140 г розм'якшеного вершкового масла
1 склянка цукру + трохи для обмакування печива
1 велике яйце
1 чайна ложка ванільного екстракту
Просіяти борошно з какао, содою і сіллю. Міксером на середній швидкості збити розм'якле масло (у жодному разі не розтоплювати!). Додати цукор і яйце, і збивати, поки маса не побіліє і не стане повітряної (близько 2-х хвилин).
Ввести ванілін...
Переглядів: 990
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4531-4540 4541-4550 4551-4560 4561-4570 4571-4580 ... 4691-4700 4701-4708