Головна » Статті » Рецепти


Опис: Розсипчасте печиво з горіховим смаком з манної крупи. Ніжне, смачне, якщо прикрасити новорічного, можна і на святковий стіл поставити.
Інгредієнти:
Крупа манна - 150 г
Борошно - 150 г
Фісташки (дрібно посічені) - 50 г
Цукор - 60 г
Розпушувач тесту - 1 ч. л.
ванільний Цукор - 1 пакет.
Сіль (щіпка)
Молоко - 4 ст. л.
Масло вершкове масло (або маргарин для випічки) - 200 г
Рецепт:
Фісташок було у мене тільки половина потрібної кількості, тому додала 25 г...
Переглядів: 891
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
3 яйця
150 г цукру
200 г маргарину
3/4 ст.молока
6 ст.л. сметани
1 пакетик разрылителя
1-1,5 ст. борошна
1 піала вишні
Збиваємо яйця з цукром до пишної піни, втручається м'який (або розтоплений) маргарин, сметану, молоко і борошно з розпушувачем.
Вишню звільняємо від кісточок, даємо ґрунтовно стекти соку і обвалюємо в борошні.
Акуратно втручається вишню в тісто і розкладаємо по формах. Випікаємо при температурі 190 градуов 25-30 хвилин.
Прохолодні, поливаємо глазур'ю (сік з вишнею + готова глазур Др.Откер)
Переглядів: 1099
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт приготування оригінальних овочевих пиріжків. Капустяна начинка всередині картопляного теста.Ингредиентыкартофель - 600 г;яйце куряче - 1 шт;борошно пшеничне - 2 столові ложки;масло вершкове - 50 г;сіль за смаком;Для начинки:капуста - 250 г, цибуля ріпчаста - 1 голівка;яйце куряче - 1 шт;олія рослинна - 4 столові ложки;сіль, приправа для капусти за смаком;Для смаження:рослинна олія - 6 столових ложок;Для паніровки:борошно пшеничне - 3 столові ложки.
Готуємо картопляне тісто. Не зовсім тісто, а...
Переглядів: 935
Рецепти | | Коментарі (0)

Це відмінний пиріг до сніданку, і можна додати до нього будь-які горіхи і сухофрукти. Щіпка кориці сюди теж буде дуже до речі.
Інгредієнти:
250 г вершкового масла
3 ст. л. світлої патоки
3 ст. л. меду
125 г коричневого цукру
450 г геркулеса
75 г сушеної вишні
75 г сушеної чорниці
70 г чорносливу, очищеного від кісточок і дрібно порізаного
70 г кураги, дрібно порізаної
70 г горіхів пекан, порізаних
70 г мигдалю, порізаного
Інструкції:
1. Розігріти духовку до 180 ° С.
2. Розтопити...
Переглядів: 910
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти для млинців:
борошно пшеничне - 2 склянки;
молоко - 500 г;
вода - 100г;
олія рослинна - 3 столові ложки;
яйця курячі - 2 штуки;
сода - 0,5 чайної ложки;
сіль - 0,5 чайної ложки;
цукор - 2 чайної ложки;
для начинки:
фарш яловичий - 250 г;
цибуля ріпчаста - 100 г;
рис - 150 г;
олія рослинна - 50 г;
для прикраси:
зелений лук пір'їна.
Приготувати фарш, для чого м'ясо яловичини прокрутити через м'ясорубку.
Рис промити, зварити на повільному вогні близько 20 хвилин. Злити...
Переглядів: 1038
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
3/4 склянки води
50-60 г вершкового масла або маргарину
75 г борошна
1 щіпка солі
1 чайна ложка цукру
2 яйця
жир для смаження
Воду разом з жиром і смаковими речовинами довести до кипіння в невеликій каструлі. Зняти каструлю з вогню, додати разом всю борошно і сильно перемішати. Знову поставити каструлю на вогонь або гарячу підставку і помішувати, поки тісто не відійде від стінок каструлі і не утворює тістової ком. Тесту дати трохи охолонути, потім відбити...
Переглядів: 968
Рецепти | | Коментарі (0)

Pithiviers (фр. ) - круглий торт з листкового тіста з франжипаном. Випікається він у французькому містечку Питивьер з 17 століття. Наприкінці випічки торт змазують жовтком, і посипають цукровою пудрою. На начинку іноді викладають фрукти або додають у неї цедру апельсина.
Інгредієнти:
Тісто листкове (2 кола по 26 см)
мелений Мигдаль - 100 г
Борошно - 1 ст. л.
Крохмаль - 1 ст. л.
Масло вершкове - 100 г
Яйце (2 - в начинку; 1 білок для...
Переглядів: 860
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти для торта:
* 1 склянка олії
* 1 склянку цукрового піску
* 3 великих яйця
* 1 склянка борошна з розпушувачем
* щіпка солі
* 1/4 ч. л. спецій - мускатного горіха і кориці
* 1 склянку тертої моркви
* рослинна олія для змащування форми
Інгредієнти для крему:
* 50 г вершкового масла
* 1 склянку м'якого жирного сиру
* 2 ст. л. цукрової пудри
* пакетик ванілі
* горішки пекан або волоські для прикраси
Приготування:
1. Змастіть дві круглі форми маслом і вистеліть...
Переглядів: 1036
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти для тіста:
1 і ¼ склянки борошна
1 ст.л. цукру
1/4 ч.л. солі
150гр морозива несолоного вершкового масла, нарізаного на шматочки
3 ст.л. дуже холодної води (може знадобитися більше)
Інгредієнти для начинки:
2 м'яких груші
150гр цукру
50мл води
200мл вершків
30гр шоколаду
2 яйця
Приготування:
1. У мисці змішати борошно, цукор і сіль. Кладемо шматочки замороженого масла в цю суміш і одночасно двома ножами, по одному в кожній руці, рубаємо масло, змішуючи його з борошном.
У результаті ми повинні отримати текстуру, що...
Переглядів: 922
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Маргарин (для випічки, м'який) - 150 г
* Цукор - 150 г
* Кориця (мелена) - 1 ч. л.
* Імбир (порошок) - 1/2 ч. л.
* Яйце - 4 шт
* Ізюм - 200 г
* Урюк - 100 г
* Горіхи (будь-які) - 100 г
* Борошно - 200 г
* Сода (негашене) - 1/2 ч. л.
* Молоко - 2 ст. л.
* Коньяк (персикова настоянка або ром) - 4-6 ст. л.
Рецепт:
Збиваємо цукор з маргарином і...
Переглядів: 927
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4491-4500 4501-4510 4511-4520 4521-4530 4531-4540 ... 4691-4700 4701-4708