Головна » Статті » Рецепти


Пиріг робиться дуже просто, а виходить дуже смачним. З сильним медова-лимонним ароматом. Вологим, але не розмокшим. Зустрічаються в тесті шматочки лимонної кірки порушують однорідну м'якість тіста і приємно відчуваються на языке.Мед краще брати не світлий, а темний. У нього різкіше аромат і він фарбує тісто в приємний колір.
СОСТАВ2 великих лимона (~350г), 3 яйця, 1 склянка цукру (0,5 склянки в тісто і 0,5 склянки в сироп), 50г меду, щіпка солі,...
Переглядів: 981
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт улюбленого з дитинства торта "Мурашник" на 6 порцій
Інгредієнти:
Для крему: 400 г вареного згущеного молока з цукром, 200 г вершкового масла;
Для тіста: 400 г пшеничного борошна, 125 мл молока, яйце, щіпка солі; 200 г вершкового масла або вершкового маргарину.
Спосіб приготування:
Масло збийте, додайте яйце, молоко, борошно, сіль і замісіть тісто. Скачайте його в кулю і витримайте 30 хвилин в холодильнику.
Тісто пропустіть через м ’ ясорубку і випікайте у вигляді тонких...
Переглядів: 906
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Вишня (заморожена) - 400 г
Цукор - 0.5 стак.
Мед - 2 ст. л.
Какао-порошок - 2 ст. л.
ванільний Цукор - 1 пакет.
Сіль - 1/4 ч. л.
Розпушувач тесту (повна) - 1 ч. л.
Борошно - 2 стак.Масло рослинна - 0.5 стак.
Вишню заздалегідь поставити розморожувати в мисці, коли він відтане, на дні миски збереться сік, його потрібно акуратно і ретельно перелити в склянку.
Потім, до вишневого соку потрібно долити теплої води так, щоб вийшов склянку...
Переглядів: 830
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
1 склянку манки, 1 склянка цукру,
1 стакан кефіру, 1 яйце.
1 склянка борошна, 100 г розтопленого масла,0,5 ч. ложки соди.
Приготування:
Змішати манку, кефір, цукор і яйце. Дати настоятися 2-2,5 години.
Додати 1 склянка борошна, 100 г розтопленого масла, 0,5 ч. ложки соди.
Перемішати, викласти у змащену форму. Випікати до готовності.
Для глазурі: 2 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки цукру, 1 ст. ложку какао смешать.Довести до кипіння, помішуючи, варити доки не загусне.
Гарячої полити пиріг.
Автор:...
Переглядів: 849
Рецепти | | Коментарі (0)

Цю ідею побачила коли-те в одному з журналів, як рада для ледачих. Здалося дивним, хотіла приготувати, так забула. А нещодавно згадала і попробовала.Если готове листкове тісто на ніч вийняти з морозильної камери і залишити в холодильнику, то вранці за 15 хвилин Ви зможете приготувати чудові слойки. За моїми спостереженнями, вони виходять краще, ніж в духовці.
Інгредієнти:
* Тісто листкове бездріжджове - 500 г
* Сир твердий (4 шматочки )
* Повидло - 8...
Переглядів: 909
Рецепти | | Коментарі (0)

Нам знадобиться:10 белков500 гр цукру½ ч.л. лимонного соку
Приготування:
Здавалося б, дуже простий рецепт: збийте білки з цукром. Але необхідно враховувати наступні важливі моменти:
1. Використовуйте для приготування безе тільки свіжі яйця.
2. Готуйте безе тільки в дивовижно чистою і сухою посуді.
3. Додайте цукор не відразу, а за 1-2 чайної ложки.
4. Збивайте безе віночком або в міксері, але не на найшвидшою швидкості.
5. Випікайте безе 40-60 хвилин при 100С в духовці: процес випікання безе...
Переглядів: 908
Рецепти | | Коментарі (0)

Ингредиенты1 апельсин150 р сахара2 ч.л. ванільного сахара150 г вершкового масла або маргарина3 яйца2 ч.л. розпушувача (або 1 ч. л. соди)200-250 г борошна
Рецепт приготування
З зняти цедру апельсина (за допомогою спеціального ножа, або натерти на терці).
Вичавити сік апельсина (повинно вийти близько 50-70 мл).
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Додати яйця, перемішати.
Додати сік і цедру апельсина, перемішати.
Додати борошно, розпушувач, замісити не круте тісто.
Викласти тісто в змазані рослинним або вершковим маслом формочки (формочки...
Переглядів: 844
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Борошно пшеничне - 2 склянку
* цукор-пісок - 0,5 склянки
* Сметана (я брала 20%) - 200 г
* Молоко згущене з цукром) - 200 г
* Яйце куряче - 2 шт
* Розпушувач тесту - 1 ч. л.
Збиваємо яйця з цукром, додаємо згущене молоко і сметану, збиваємо.
Додаємо борошно і розпушувач, всі збиваємо до пишної однорідної маси.
Змащуємо форму маслом, викладаємо тісто.
Випікаємо при 200 град. близько 40 хв. Готовий кекс можна посипати цукровою пудрою.
Приємного...
Переглядів: 971
Рецепти | | Коментарі (0)

Веселі - тому що з глінтвейном (Gluehwein),ще їх можна назвати різдвяними, адже гарячий Gluehwein, апельсини і шоколад - це аромати різдвяного базару.
Кількість порцій: 24
Інгредієнти:
* Яйце (тісто - 3 шт.+ 1 білок, начинка - 1 жовток) - 4 шт
* Сир (або сирна маса) - 100 г
* апельсиновий Лікер - 1 ст. л.
* Цукор (тісто - 170 гр, начинка - 1 ст.л.)
* Крохмаль (тісто - 50 гр, начинка - 2 ч.л.)
Шоколад...
Переглядів: 923
Рецепти | | Коментарі (0)

Для тіста:
- 200г. борошна
- 140г. слив. масла
- г цукрової пудри
- 1пак. ванільного цукру або щіпка ваніліну
- щіпка солі
- 1 жовток
Для начинки:
- 150-200мл. вершків
- 2-4ст.л. цукру
- 1 яєчний білок і 1 яйце
- 1 банка (800г) консервованих персиків
- г сиру "Брі"
Приготування:
Вершкове масло перетерти з борошном, сіллю, ваніллю і цукровою пудрою. Додати жовток і ретельно перемішати. Отримане тісто рівномірно розподілити по дну і стінок форми.
Поставити в розігріту до 190Ц духовку, на 15-20...
Переглядів: 865
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4471-4480 4481-4490 4491-4500 4501-4510 4511-4520 ... 4691-4700 4701-4708