Головна » Статті » Рецепти


Такі дивовижно смачні і ніжні, приготовані з додаванням млинці з легким горіховим і лимонним присмаком, а також ще й политі солодким і смачним соусом можуть стати прекрасним сніданком, ну або ж чудовим десертом!

Продукти, які знадобляться: для млинців - 50 грамів волоських горіхів, дві чайних ложки лимонної цедри, три яйця, 200 мл вершків 20-відсоткової жирності, дві столові ложки сметани, три чверті склянки борошна, пів чайної ложки розпушувача, 150...
Переглядів: 866
Рецепти | | Коментарі (0)

Ескалопи, приготовані за всіма правилами - рівні, круглі, тонкі шматки м'яса, вирізані впоперек волокон з кращих частин туш.Необходимые продукти: 4 ескалопи (вирізані з задньої частини туші), 2 цибулини, 100 гр твердого сиру, 2 столові ложки оливкової олії, майонез в упаковці з насадкою, по половині чайної ложки меленої перуки, базиліка, майорану, чорного і червоного перцю, сіль.
Процес приготування: м'ясо вимити, обсушити паперовими рушниками, відбити молоточком до товщини в пів сантиметра....

Переглядів: 911
Рецепти | | Коментарі (0)

Саме приготування такого чудового тортика з ніжним і дуже свіжим смаком, який виходить завдяки поєднанню в його складі сиру та свіжих фруктів (персиків), потребує не так вже й багато зусиль і часу, ну а в результаті ви отримаєте прекрасний ошатний і корисний десерт, який можна подавати навіть до святкового столу!

Список необхідних для приготування інгредієнти: для тіста - один яєчний жовток, 100 грамів вершкового масла, одну склянку пшеничного...
Переглядів: 1103
Рецепти | | Коментарі (0)

Навіть якщо кожен день готувати картоплю, вона не набридне. Звичайно, за умови, що у вашому арсеналі достатньо самих різних рецептів щоб одне блюдо не повторювало інше.
Інгредієнти: 2 кг картоплі, 3 великих цибулини, 4 солодких болгарських перцю, 300 мл. вершків (або нежирної сметани, 150 грам сиру, сіль і спеції за смаком. За бажанням можна додати трохи часничку і пряної зелені. Так само знадобиться рослинна олія для змащування дека...
Переглядів: 1152
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочете здивувати гостей? А може ви любите готувати незвичайні закуски? Тоді цей рецепт вам неодмінно сподобається!
Інгредієнти: невелика банка маслин без кісточок, 2 плавлених сирка, 100 грам крабових паличок, жменю ядер волоського горіха, 2-3 зубчики часнику, 2 яйця, майонез за смаком листя зеленого салату і зелень для прикраси.

Крабові палички і плавлені сирки ненадовго покладіть в морозилку - вони стануть твердими і натерти їх буде простіше. коли...
Переглядів: 2955
Рецепти | | Коментарі (1)

Швейцарський шоколадний рулет - смачна домашня випічка. Якщо немає вершків, то можна зробити крем з збитою зі сметаною цукрової пудри. За бажанням можна просочувати корж коньяком, лікером, будь сиропом.Необходимые продукти: склянка борошна, півсклянки цукрового піску, 4 яйця, 3 столові ложки какао, пакетик розпушувача для тіста, 200 мл вершків 30% жирності, 1 столова ложка вершкового масла, щіпка солі.
Процес приготування: яйця посолити і збити міксером з цукром в пишну масу,...

Переглядів: 1026
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибу таким способом краще всього брати не саму "худу", дуже гарний палтус і судак, непогано зубатка, ідеально - будь-яка біла...Необхідні продукти: 1 кг рибного філе, 1 цибулина, 1 склянка зелених оливок без кісточок (дуже добре, якщо вони будуть фаршированих лимоном),
2 зубчики часнику, 1 склянка білого сухого вина, 1 лимон, пучок кропу , 5 столових ложок оливкової олії, мелений білий запашний і чорний перець, сіль.
Процес приготування: філе риби...

Переглядів: 919
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти
Борошно пшеничне - 4 склянки.
Яйце - 4 шт
Молоко - 150 мл
Цукор - 1 склянка.
Масло вершкове - 250 р
Розпушувач для тесту - 1 ч. л.
Ванілін - 1 ч. л.
Банани - 3 шт
Цукрова пудра (для прикраси) - 3 ст. л.
Кондитерська посипання (для прикраси)
Рецепт
У 2 яєць відокремити білки від жовтків. 2яйця і 2 жовтки стерти з цукром до білого. Додати розм'якле масло, розпушувач для тіста, ванілін і ретельно розмішати.
Поступово додати 2 склянки...
Переглядів: 914
Рецепти | | Коментарі (0)

Гулаб джамун (джам пал), популярна індійська солодкість, являє собою смажені молочні кульки в солодкому сиропі, приправлений кардамоном і рожевою водою або шафраном. Родом гулаб джамун, можливо, східній Індії (Орісса і Бенгалія).
Склад:
- 2,4 л води
- 2 кг цукру
- 1 ст.л. рожевої води або кілька крапель рожевої есенції
- 375 г сухого молока
- 100 гр пшеничного борошна
- 2 ч. л. соди
- 1 ч.л.молотых насіння кардамону
- 50 мл вершкового масла (розтопленого)
- 250 мл...
Переглядів: 964
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт ну дуже простий, потрібні тільки нижче перераховані продукти, млинок та міксер для прискорення процесу.
Продукти:
250 грам фініков - помити видалити кісточки і порізати або порубати на комбайні.
100-120 г мигдалю (я брав звичайну пачку 100 грам)
Цукрова пудра або цукор 150 грам (вийшло солодкувато, думаю треба брати 100 грам)
4 яйця
50 г вершкового масла
Три столові ложки борошна
Пів чайної ложки солі
Ванілін або кориця (я робив з корицею).
Беремо жовтки від 4-х яєць і ретельно...
Переглядів: 935
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4451-4460 4461-4470 4471-4480 4481-4490 4491-4500 ... 4691-4700 4701-4708