Головна » Статті » Рецепти


Вам знадобиться:
Для тіста: 1,2 літра води, 250 г борошна, 200 г маргарину, 4 яйця, 4 шматка рафінаду, щіпка соли.Для приготування глазурі: вода - 200 г, какао-порошок - 250 грамів, крохмаль - 2 столові ложки, цукор - 100 грамів.
Спосіб приготування.
Тісто. Змішати воду, маргарин, цукор і щіпку солі. Поставити каструлю з сумішшю на вогонь, кілька хвилин варити, потім зняти з вогню, швидко всипати в гарячу масу 250 г борошна, ретельно розмішати.
Каструлю...
Переглядів: 956
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт дійсно простий і доступний за продуктами, а на смак виходить - просто чудово.
Інгредієнти:
5 яєць
1,5 склянки цукру (менше)
1,5 склянки борошна
кориця або ванілін
Приготування:
Яблука вимити, очистити серцевини, нарізати невеликими шматочками.
Яйця збити з цукром добєла. Потім поступово додати борошно.
Форму для випічки змастити маслом. По всій формі викласти яблука, посипати їх корицею (можна додати дрібку лимонної кислоти, якщо яблука не дуже кислі).
Залити яблука тестом.
Випікати при 180 ºЗ хвилин 40 до коричневого кольору. Готовність...
Переглядів: 835
Рецепти | | Коментарі (0)

Продукти:
500 г сиру
200 г вершкового масла
200 р. пшеничного борошна
2 яйця
4 ст.л. цукру
1 ст. л. маргарину (для змащування)
Як готувати:
Сир розітріть з маслом, введіть просіяне борошно, перемішати до утворення однорідної маси консистенції. Поставте в холодильник на 4 часа.Охлажденное тісто розкачати в пласт товщиною 1 см, виріжте з нього круглими формами різних діаметрів коржі двох розмірів. Коржики змастіть з одного боку яйцями, змішаними з 2 чайними ложками води, посипте цукром.
Маленькі коржика покладіть...
Переглядів: 907
Рецепти | | Коментарі (0)

На 12 штук:
200 г борошна
180 г жовтого цукру
300 г сметани
150 г м'якого вершкового масла
1 пакетик ванільного цукру
2 яйця
60 г подрібнених вівсяних пластівців
2 чайних ложки порошку для випічки
1/2 чайної ложки соди
1 склянку свіжої та замороженої чорниці
Для випічки:
рослинне масло або 12 паперових форм
розігріти Духовку до 180 гр C. Поглиблення на аркуші для випічки кексів змазати олією або вкласти в них паперові формочки. Борошно в миску просіяти і ретельно перемішати її з...
Переглядів: 983
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Кефір - 0,5 л
Молоко - 1 склянка
Яйце куряче (свіже) - 1-2 шт
Борошно пшеничне - 1,5 склянку
цукор-пісок - 1 ст. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Сода (харчова) - 1 ч. л.
Олія (для випікання)
Приготування:
У каструлю налити кефір і трохи підігріти (повинен бути теплим, але не гарячим).
Додаємо яйце (якщо велике - одне, дрібне - два), цукор, сіль, соду і перемішуємо.
Кладемо борошно (приблизно 1.5 склянки), кладемо стільки, щоб маса була, як гарна густа сметана,...
Переглядів: 976
Рецепти | | Коментарі (0)

Ну що нового можна сказати про сирники? Це універсальне страва, яку час від часу готують, напевно, в кожному будинку. Якщо ви любите сирники, то, звичайно ж, у вас є свій, єдино правильний рецепт. Не заперечую, а просто поділюся своїм. Є думка, що “справжні” сирники готуються без борошна - цілком підтримуючи такий підхід, проте вважаю варіант з додаванням борошна більш універсальним і менш вимогливим до продуктів, що особливо важливо в...
Переглядів: 1029
Рецепти | | Коментарі (0)

Серед усього розмаїття рецептів кексів іноді буває досить важко виділити якийсь один, так як багато рецепти в принципі досить схожі один на одного і відрізняються лише кількістю інгредієнтів. Але рецепт кексів, який я хочу Вам зараз запропонувати, і є якраз таке виключення. Кекси, приготовані по цьому рецепту, виходять дуже ніжні, в міру розсипчасті і просто неймовірно смачні.
Склад:
- 300 грамів борошна
- 2 яйця
- ½ банки згущеного молока
- 1 ½ чайної...
Переглядів: 952
Рецепти | | Коментарі (0)

Хачапурі - страви грузинської кухні, що являє собою коржик з сиром. Назва походить від слів "хліб" (пурі) і "сир" (хачо). Буває безлічі видів. Аджарские хачапурі печуть у формі човники і заливають яйцем. Імеретинські хачапурі - круглі. Менгрелские теж круглі, але зверху покриті сиром (сулугуні). У Вірменії випікають хачапурі листкові у формі конверта або трикутника.
Інгредієнти для тіста:
борошно 300 г
мацоні 1 склянку
яйця 2 шт.
сіль на кінчику ножа
для начинки:
сир чанах 350 г
бринза...
Переглядів: 865
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
1 кг сиру
5 яєць
200 г сметани
1 склянка цукру
100 гр. родзинок без кісточок
цедра 1 лимона
5 ст.л борошна
0,5 ч.л. розпушувача
Збити сир зі сметаною цукром, яйцями. Додати муку, просіяну з розпушувачем і ще раз збити. З зняти цедру лимона. Родзинки промити теплою водою. Додати в сирну масу і перемішати.
Форму для запікання змастити маслом або вистелити пергаментом (я пекла в силіконовій формі, взагалі нічого не робила). Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці...
Переглядів: 859
Рецепти | | Коментарі (0)

Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 16
Опис: Оригінальна назва Dampfnudeln (Dampf-пар, Nudeln-в широкому сенсі-борошняні вироби) - це традиційне мучне страва південно-німецької кухні з дріжджового тіста. Як основне блюдо може подаватися з капустою, салатом, грибами в соусі; як десерт подається з ванільним, збитим винним соусом або чорничним компотом. У землі Рейнланд-Пфальц їдять Dampfnudeln традиційно по суботах з Kartoffelsuppe(картопляним супом).
досі Баварія і Рейнланд-Пфальц сперечаються, де ж спочатку виникло це блюдо.
На цей раз...
Переглядів: 1043
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4461-4470 4471-4480 4481-4490 4491-4500 4501-4510 ... 4691-4700 4701-4708