Головна » Статті » Рецепти


Смачний, легкий, дієтичний. Не важкий в приготуванні. А що ще потрібно для здоров'я? Спробуйте, дуже смачно і корисно.
Інгредієнти:
* Вівсяні пластівці - 225 г
* Кефір - 1,5 склянку
* Розпушувач - 2 ч. л.
* Сіль - 0,25 ч. л.
* Борошно пшеничне - 1 склянка
* Вершкове масло (розтоплене) - 2 ст. л.
Рецепт:
Пластівці розвести кефіром, поставити на ніч у холодильник. Потім додати розпушувач, сіль, вершкове масло і частина борошна. Перемішати вилкою, поступово додаючи...
Переглядів: 913
Рецепти | | Коментарі (0)

Опис: Чим мені подобається згущене молоко, так це тим, що з нього можна робити всілякі десерти і випічку. Ось і в цьому рецепті воно грає головну роль.
Спробуйте, ці бублики смачніше магазинних, апетитні, трохи хрусткі, дуже гарні!
Інгредієнти:
* Молоко згущене - 1 бан.
* Борошно (біла вищого сорту) - 3,5 склянки.
* Сода (харчова) - 1/2 ч. л.
* Сіль (щіпка)
Рецепт:
В миску вилити згущене молоко, розбити туди 2 яйця, трохи солі і все перемішати.
Додати...
Переглядів: 901
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти для тіста:
- яйця 5 шт.
- борошно 2 склянки
- цукор 1 склянку
- масло вершкове 100 гр
- мед 5 ст. ложок
- сода 1/2 чайної ложки
Інгредієнти для крему:
- згущене молоко варена 1 банка
- масло вершкове 150-200 гр
- волоські горіхи для обсипання
Приготування:
1. Яйця збиваємо з цукром
2. Додаємо мед і розтоплене вершкове масло
3. Добавялем борошно змішане з содою.
4. Перемішуємо.
5. Випікаємо в коржі духовці при температурі 200º близько 10 хвилин
6. У мене виходить 5...
Переглядів: 905
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 1 кг
Дріжджі (свіжі) - 50 г
Сіль - 15 г
Цукор - 20 г
Маргарин - 20 г
Вода - 750 мл
Рецепт:
В оригінальному рецепті пропонується змішати всі продукти, місити тісто протягом 20 хвилин і 1,5-2 години вибражівать.
Я ж поділила всі інгредієнти навпіл і довірила заміс тіста хлібопічці моделі. Тісто виходило трохи жидковатым, тому в процесі я додала ще борошна.
З цієї половинному порції у мене вийшло 16 кульок вагою приблизно по...
Переглядів: 864
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти для тіста:
- борошно 2 склянки
- масло вершкове масло (або маргарин) 50-100 гр
- сметана 20-25% 6 ст. ложок
- цукор 2 ч. ложки
- сіль 1/4 ч. ложки
- сода 1/4 ч. ложки
начинка:
- риба
- зелена цибуля
Приготування
1. Начинка: рибу (будь-яку) відварюємо або запікаємо, відокремлюємо кістки, подрібнюємо і перемішуємо з цибулею.
2. Замішуємо тісто: сметану змішуємо з цукром і сіллю до повного розчинення.
3. Розм'якшене масло (або маргарин) збиваємо міксером.
4. Додаємо сметану, збиваємо.
5. Борошно змішати з...
Переглядів: 974
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
200 г сиру
200 г цукру
200 г борошна
150 г розм'якшеного вершкового масла
3 яйця
розпушувач
У блендері (або міксером) змішати яйця з цукром, додати сир і змішану з розпушувачем борошно.
Випікати у формах (заповнити тістом на 2/3) при температурі 180C приблизно 30 хвилин.
Приємного апетиту!
Переглядів: 888
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти на рогалики:
* молоко - 1 ст.
* маргарин - 400 гр.
* дріжджі (сирі) - 50 гр.
* борошно - 6 ст.
* яйця - 2 шт.* цукор - 150 гр.
Рецепт рогаликів:
Дріжджі розведемо в теплому молоці, потім розтопимо маргарин і змішаємо з розведеними дріжджами.
додаємо в отриману суміш борошно. Замісимо тісто на рогалики і поставимо в холодильник на годину.
розкотимо тонко коло (приблизно 30 см в діаметрі) і разрєжєм його на пропорційні 8 трехугольников.
Змажемо...
Переглядів: 989
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
2 ст.л. рослинного масла;
400 гр. дуже тонко нарубаних шампіньйонів;
1 дрібно порізана цибулина;
1/4 ч.л. сухого тимиана;
2 ст.л. натертого сиру пармезан;
3 аркуша листкового тіста, кожен розміром 40х30 см;
розтоплене вершкове масло для обмазки;
сіль
Нагріти сковороду і обсмажити в ній цибулю. Потім додати туди шампіньйони і посолити за смаком. Смажити приблизно 15 хвилин, поки вся рідина не випарується.
Перекласти готову суміш у тарілку, додати кмин і сир пармезан і добре перемішати.
Тісто розрізати на смужки шириною...
Переглядів: 1391
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти :
Масло вершкове - 150 г
Цукрова пудра (для тесту - 1/3 склянки; для посипання - 1/3 склянки) - 2/3 склянки.
Борошно (для тесту - 1.5 склянки; для крему - 3 ст. л.) - 2 склянки.
Сіль (щіпка)
Яйце куряче - 3 шт
Цукор (з гіркою) - 1 склянка.
Цедра лимона (терта) - 1 ст. л.
Сік лимона - 60-70 мл
Рецепт
Для початку приготуємо основу. Вершкове масло повинне прогрітися до кімнатної температури і стати м'яким. Додаємо в...
Переглядів: 1001
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
0,5 кг яблук (неочищених)
300 г пшеничного хліба
150 мл молока
1 яйце
100 г цукру
50 г вершкового масла
кориця
Рецепт:
Яблука очистити від шкірки та насіння, нарізати дрібними кубиками і пересипати цукром. Пшеничний хліб без кірки нарізати на шматочки (розміри скибочок повинні відповідати розміру і форми посуду, в якій запікається баба).
Залишився хліб (150 г) нарізати дрібними кубиками і злегка підсушити. Скибочки хліба з одного боку змочити в суміші яєць, молока і цукру, щільно укласти змоченою...
Переглядів: 821
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4501-4510 4511-4520 4521-4530 4531-4540 4541-4550 ... 4691-4700 4701-4708