Головна » Статті » Рецепти |
Екзотична яловичина порадує незвичайним інгредієнтом - фініками в томатному соусе.Необходимые продукти: 500 г м'якоті яловичини, осьмина буханця житнього хліба (Бородинський), 3 свіжих помідора, 2 ст. ложки томатної пасти, стакан фініків без кісточок, 3 ст. ложки оливкової олії, червоний і чорний мелений перець, сіль. |
Весняний варіант улюблених оладок - з сиром (можна замінити сулугуні або навіть бринзу взяти) і з корисною зеленню. Смачно подавати зі сметаною, грибами, соєвим соусом.Необходимые продукти: 250 г адигейського сиру, 2 яйця, півсклянки кефіру, 1/4 склянки пшеничного борошна, пучка шпинату, зеленого цибулі, петрушки і кропу, рослинна олія для смаження, чорний мелений перець, мелене паприка, сіль. |