Головна » Статті » Рецепти |
Спробуйте подати звичайну гречану кашу по-новому, наприклад, з корисною рибкою, такий як тунець. Виходить дещо незвично, але дуже смачно. Крім того, поєднання гречки і риби обов'язково доповніть зеленою цибулею або ще який-небудь свіжою зеленню за смаком. Можна використовувати сардини або сайру в масле.Необходимые продукти: стакан гречаної крупи, баночка консервованого тунця в олії або у власному соку, 1 чайна ложка вершкового масла, чорний мелений перець, сіль, пучок зеленої цибулі. |
Гармонійне поєднання ніжного м'яса ароматних грибов.Необходимые продукти: 2 курчати, вагою близько 1 кг, 500 г різних грибів (печериці, гливи, лисички, білі), склянка білого сухого вина, 2 столові ложки рослинного масла, готова (магазинна) суха суміш "Прованські трави", чорний мелений перець, сіль. |
Святково оформлений салат, в якому основний акцент - на зовнішній вигляд, надавши помідорів вид тюльпанов.Необходимые продукти: 12 міцних помідорів сорту "сливка", 250 г твердого сиру, 100 гр печериць, 2 червоних болгарських перцю, 2 яблука, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії, по пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі, майонез, чорний мелений перець, сіль. |