Головна » Статті » Рецепти


У мене є свій рецепт мигдалевого печива, все гранично просто, навіть дочки мої самі його готують, я тільки кажу що і скільки чого додавати надо.Потребуется один стакан борошна і одне яйце, цукру я особисто ставлю чотири столові ложки, печиво не таке нудотно-солодке виходить, але в основному рецепті вказано, що цукру йде три чверті склянки. Сто грам масла і сто грам мигдалевих горіхів.
Всі ці інгредієнти я подрібнюю в...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

Після поїздки на дачу повернулися з черговою партією кабачків. Застосування знайшлося відразу - на вечерю була фрітатта з кабачками. По-нашому, це звичайний омлет з овочами, відрізняється лише тим, що запікати фритатту потрібно в духовці.

Два середніх кабачка (приблизно 700 грам) ріжемо уздовж навпіл і потім кожну половинку нарізаємо тонкими скибочками (напівкружечками). Дві цибулини дрібно ріжемо, подрібнюємо одну - дві часточки часнику. Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо...
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Є у мене чудовий рецепт цибульного пирога, який, до того ж, дуже нескладний у приготуванні. Блюдо це звичайно досить калорійне, але іноді побалувати себе домашньою випічкою можна. До того ж цей пиріг для мене є чи не єдиною можливістю нагодувати дитину таким корисним продуктом як цибуля, тому що в іншому вигляді він його їсти не хоче, а в пирозі з задоволенням їсть!Отже, рецепт! Для тіста потрібно пів пачки...
Переглядів: 666
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:* 2 склянки рису
* 3 моркви
* 200 г баранини
* 2 - 3 цибулини
* 400 г печериць
* перець, сіль за смаком
* рослинна олія
* 5 - 6 штук барбарису
* приправа "Зіра"
* мелений червоний перець

Приготування:
1. Рис промийте, залийте холодною водою і залиште на 1 - 2 години.
Баранину наріжте і підсмажте в казанку на рослинному маслі.
2. Гриби...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з таким незвичайним назвою я спробувала вперше кілька років тому на якомусь черговому святковому застіллі у подруги, завзятою любительці кулінарних рецептів, журналів та іншого кулінарного. Я взяла у неї рецепт собі на озброєння і готую цей салат з нагоди - на святковому столі він дуже виглядає, та й на смак неплохой.Состоит салат (як видно на фото) з двох частин: гнізда, тобто основного салату і яєць, зроблених з...
Переглядів: 706
Рецепти | | Коментарі (0)

У мене є один рецепт пирога, дуже простий і універсальний. Універсальний в тому плані, що з таким тестом можна абсолютно будь-яку начинку класти, вишні, яблука, сливи і абрикоси. Не знаю чому, але саме з абрикосами цей пиріг мені найбільш подобається за смаком. Для додання аромату, я ще мигдальними горішками посипаю пиріг перед тим, як ставити його в духовку.
Що знадобиться: три яйця, тридцять грам вершкового масла, три чверті склянки...
Переглядів: 824
Рецепти | | Коментарі (0)

Найкраща їжа в спеку - це холодний суп. І організм охолодив, і запас вологи відновив і підкріпився! Не менш важливим є і мінімальне використання кухонної плити для цієї страви.
Щоб приготувати окрошку необхідно взяти:
- пів літра кефіру;
- пів літра мінеральної води:
- два яйця;
- дві картоплини;
- один огірок;
- зелень.

1. Необхідно зварити картоплю і яйця. Причому можна зварити яйця круто або, щоб жовток...
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

як використовувати стрілки часнику, що смачного можна зробити, які ваші улюблені рецепти?
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Ви любите козинаки? Я дуже люблю, тому частенько купую цю солодкість в супермаркеті. Найбільше люблю козинаки кунжутне (вони такі ароматні) і козинаки з повітряним рисом.
Не так давно бродила по просторах інтернету і знайшла дивно простий рецепт приготування домашніх козинаків. Цю солодкість можна готувати з меду і горіхів, горішки підходять будь-які: мигдаль, лісовий горіх, волоський, кунжут (хоч це і не горіх).

Як готувати: мед треба...
Переглядів: 731
Рецепти | | Коментарі (0)

Соус Ткемалі готується із слив, хочу відразу попередити - це неймовірно смачний соус! У нас в родині його їдять не тільки з м'ясом, але і з макаронами, картоплею, просто з хлібом. Магазинний продукт кажуть теж гарний, але саморобний я думаю набагато смачніше. Принаймні можна свої улюблені приправи додавати в будь-якій кількості.
Як готувати: стиглі сливи промиваємо і у велику каструлю складаємо (у мене спеціальний таз для варення),...
Переглядів: 711
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 2991-3000 3001-3010 3011-3020 3021-3030 3031-3040 ... 4691-4700 4701-4708