Головна » Статті » Рецепти |
Окрошка на кефірі
Найкраща їжа в спеку - це холодний суп. І організм охолодив, і запас вологи відновив і підкріпився! Не менш важливим є і мінімальне використання кухонної плити для цієї страви. Щоб приготувати окрошку необхідно взяти: - пів літра кефіру; - пів літра мінеральної води: - два яйця; - дві картоплини; - один огірок; - зелень. 1. Необхідно зварити картоплю і яйця. Причому можна зварити яйця круто або, щоб жовток був злегка м'яким. 2. У каструлю налити кефір і мінеральну воду. У даному рецепті сіль не використовується, так як кефір має злегка солонуватий смак і мінералка також додає необхідну "солоність". 3. Картоплю, яйця і огірки нарізати кубиками і додати в каструльку. 4. Зелень (цибуля, кріп, петрушку) подрібнити і покласти в окрошку. 5. Залишається тільки розлити суп по тарілках. Окрошка кефірна добре поєднується за смаком з чорним хлібом, який також є одним з обов'язкових продуктів в жарку погоду. | |
Просмотров: 650 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |