Головна » Статті » Рецепти

Окрошка на кефірі
Найкраща їжа в спеку - це холодний суп. І організм охолодив, і запас вологи відновив і підкріпився! Не менш важливим є і мінімальне використання кухонної плити для цієї страви.
Щоб приготувати окрошку необхідно взяти:
- пів літра кефіру;
- пів літра мінеральної води:
- два яйця;
- дві картоплини;
- один огірок;
- зелень.

1. Необхідно зварити картоплю і яйця. Причому можна зварити яйця круто або, щоб жовток був злегка м'яким.

2. У каструлю налити кефір і мінеральну воду. У даному рецепті сіль не використовується, так як кефір має злегка солонуватий смак і мінералка також додає необхідну "солоність".

3. Картоплю, яйця і огірки нарізати кубиками і додати в каструльку.

4. Зелень (цибуля, кріп, петрушку) подрібнити і покласти в окрошку.

5. Залишається тільки розлити суп по тарілках.

Окрошка кефірна добре поєднується за смаком з чорним хлібом, який також є одним з обов'язкових продуктів в жарку погоду.
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, літра

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Смажений рис з ананасом
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Салат "Салют"
Морквяний кекс з горіхами
Листкові трубочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: