Головна » Статті » Рецепти

Окрошка на кефірі
Найкраща їжа в спеку - це холодний суп. І організм охолодив, і запас вологи відновив і підкріпився! Не менш важливим є і мінімальне використання кухонної плити для цієї страви.
Щоб приготувати окрошку необхідно взяти:
- пів літра кефіру;
- пів літра мінеральної води:
- два яйця;
- дві картоплини;
- один огірок;
- зелень.

1. Необхідно зварити картоплю і яйця. Причому можна зварити яйця круто або, щоб жовток був злегка м'яким.

2. У каструлю налити кефір і мінеральну воду. У даному рецепті сіль не використовується, так як кефір має злегка солонуватий смак і мінералка також додає необхідну "солоність".

3. Картоплю, яйця і огірки нарізати кубиками і додати в каструльку.

4. Зелень (цибуля, кріп, петрушку) подрібнити і покласти в окрошку.

5. Залишається тільки розлити суп по тарілках.

Окрошка кефірна добре поєднується за смаком з чорним хлібом, який також є одним з обов'язкових продуктів в жарку погоду.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, літра

Рекомендовані рецепти:

Сирні конвертики
Меренги з лимонним кремом
"Той самий" столичний кекс
Рулет з яблуками
Ватрушка "Ласун"
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: