Головна » Статті » Рецепти |
Грибний плов з барбарисом
Інгредієнти:* 2 склянки рису * 3 моркви * 200 г баранини * 2 - 3 цибулини * 400 г печериць * перець, сіль за смаком * рослинна олія * 5 - 6 штук барбарису * приправа "Зіра" * мелений червоний перець Приготування: 1. Рис промийте, залийте холодною водою і залиште на 1 - 2 години. Баранину наріжте і підсмажте в казанку на рослинному маслі. 2. Гриби помийте, почистіть. Великі гриби розрізати уздовж на скибочки, дрібні залиште цілими. 3. Окремо обсмажте гриби на рослинній олії до золотистого кольору. Спасеруйте моркву, натерту на тертці, і подрібнену цибулю. Введіть гриби і овочі, м'ясо, посоліть. Додайте барбарис, зіру, червоний пекучий перець за смаком. Перемішайте. 4. Викладіть на гриби з овочами рис, залийте окропом, щоб води була вище рівня рису на пару сантиметрів. Не перемішуючи, тушкуйте на тихому вогні до повної готовності. При необхідності додайте води. Лісові гриби додадуть плову особливий аромат. Перед пассированием їх потрібно промити і відварити в підсоленій воді. Наприкінці варіння плову в рис можна покласти цілі зубчики часнику. Також в плов можна додати курагу, родзинки або свіжу аличу. Грибний плов добре поєднується з салатом зі свіжих помідорів. | |
Просмотров: 626 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |