У мене є свій рецепт мигдалевого печива, все гранично просто, навіть дочки мої самі його готують, я тільки кажу що і скільки чого додавати надо.Потребуется один стакан борошна і одне яйце, цукру я особисто ставлю чотири столові ложки, печиво не таке нудотно-солодке виходить, але в основному рецепті вказано, що цукру йде три чверті склянки. Сто грам масла і сто грам мигдалевих горіхів. Всі ці інгредієнти я подрібнюю в крихту в комбайні, але тільки горіхи попередньо в кавомолці подрібнюю. З тіста ліпимо маленькі кульки, як домашні цукерки за розміром. Ці кульки на пергаментним папері і викладаємо в духовці на деку (на папері) запікаємо протягом тринадцяти - п'ятнадцяти хвилин. Залежить від того, якого розміру кульки ви зліпили, якщо занадто малі, отже часу на випічку йде менше. Мигдальне печиво смачне, ароматне і довго не засихає. Спробуйте приготувати, до речі, можна замість мигдальних - лісові горішки використовувати.
|