Головна » Статті » Рецепти


Цікавим рішенням для прикраси святкового столу або тортів, десертів можуть бути зацукровані фрукти. Зробити їх можна практично будь-які наявні в наявності фруктів. За таким же принципом роблять і «засніжені» ягоди, наприклад полуницю, малину або вишню.
Знадобляться звичайні продукти - одне - два яйця, цукровий пісок і цукрова пудра, будь-які фрукти...
Переглядів: 1078
Рецепти | | Коментарі (0)

Способів прикрасити торти, пудинги, фруктові салати і солодку випічку відомо чимало. Один із найефектніших - прикраса страв зацукрованими квітами або листочками рослин. Засахаривание не тільки збереже красу квіткових пелюсток, але і зробить їх їстівними.
Відомо два методи зацукровування. В одному випадку використовують гуміарабік, в іншому - звичайний яєчний білок....
Переглядів: 815
Рецепти | | Коментарі (0)

Зварити макарони легко, але, як стверджують італійські кухарі, набагато важче зварити їх добре. З цим твердженням не можна не погодитися, успішним блюдо з макаронів виходить не завжди. Правила приготування макаронів італійці вдосконалювали не одне десятиліття, нам потрібно лише запам'ятати їх застосовувати під час варіння макаронів.
Намагайтеся вибирати макарони хорошої...
Переглядів: 735
Рецепти | | Коментарі (0)

Оскільки свіжий ананас в наших краях це розкіш, його замінили в рецепті на консервований, а для посилення смаку додали лимон. Вийшов черговий адаптований під наші продукти рецепт.
Що знадобиться для приготування

Консервований ананас - 300 грам (без соку)
Один лимон
200 грам цукру
800 мл води
35 грам желатину
Приготування
Переглядів: 713
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг обов'язково сподобається, і ніхто не зможе поскаржитися на відсутність апетиту. Готується він швидко і нескладно, але виглядає так, немов ви півдня займалися його приготуванням. Крім родзинок можна додати горіхи або сухофрукти, з такими доповненнями пиріг вийде ще смачніше.
Необхідні продукти

200 грам сметани
Три яйця
Склянку цукру
Дві...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецептів цього пирога безліч і всі вони хоч чимось-то так відрізняються. Є пастуший пай з м'ясом, з грибами, є вегетаріанські рецепти тільки з овочів, але традиційний пай готується з баранячим фаршем. Якщо ви строго дотримуєтеся кулінарних традицій, то доведеться пошукати баранину, а якщо виходите з того, що є в...
Переглядів: 669
Рецепти | | Коментарі (0)

найдивніше, що м'ясо алігатора майже неможливо відрізнити за смаком від курятини - воно таке ж ніжне, не дуже жирне і дуже соковите. Тому, якщо заздалегідь не знати, з чиєї саме м'яса приготований обід, то ні за що алігатора не відрізнити за смаком від звичайної курки.
В Японії та Сінгапурі...
Переглядів: 715
Рецепти | | Коментарі (0)

Виявляється не тільки можна, але і потрібно. Дивно, але на сьогоднішній момент страуси стали більше всього нагадувати курок-переростків, оскільки страусине яйце ми їмо, його жир використовується в косметиці, так чому б тепер не спробувати його м'ясо?
Однак, якщо страусині яйця - це вже досить звично й буденно, то м'ясо...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Яскравий апетитний салат прикрасить святковий стіл і буде прийматися на «ура». У складі улюблені продукти - гриби, курка, кукурудза, майонез. Якщо ви не хочете занадто перевантажувати організм, то майонез можна замінити натуральним йогуртом, його не забути підсолити і поперчити.
Необхідні продукти

500 грам курячого філе
Баночка консервованої кукурудзи
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Абсолютно всі наявні в Природі сорти кави не має сенсу описувати, розповімо лише про кращих з них. Ще не так давно в СРСР "існував тільки один сорт кави - Арабіка. Зараз на прилавках наших магазинів представлено безліч сортів цієї арабіки. Як у них розібратися і знайти свій смак?
Бразильська...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1421-1430 1431-1440 1441-1450 1451-1460 1461-1470 ... 4691-4700 4701-4708