Головна » Статті » Рецепти

Як застосовується в кулінарії м'ясо алігатора і крокодила?
найдивніше, що м'ясо алігатора майже неможливо відрізнити за смаком від курятини - воно таке ж ніжне, не дуже жирне і дуже соковите. Тому, якщо заздалегідь не знати, з чиєї саме м'яса приготований обід, то ні за що алігатора не відрізнити за смаком від звичайної курки.
В Японії та Сінгапурі м'ясо крокодила їдять в якості делікатесу, індійці з м'яса алігатора готують каррі, а австралійці використовують його в якості начинки для пирогів. На американському континенті з алігаторів і крокодилів люблять робити супи, а з його ребер готують барбекю, підсмажуючи його на вугіллі. Найсмачнішими частинами алігатора є лапки і хвіст.

В Африці існує свій національний спосіб поїдання м'яса алігатора - його обсмажують на відкритому вогнищі, або додають тушковані і пряні страви. Якщо дивитися з точки зору кулінарії, то м'ясо крокодила є унікальним за своїми смаковими здібностям. Воно може виступати не тільки в якості основного блюда, але і бути пряністю, ароматним доповненням до макаронів, локшини, овочевих страв, і навіть омлетів. З м'ясом крокодила готують піци і запіканок. Справа в тому, що у крокодилячого м'яса прекрасна сумісність з будь-якими видами зелені і спецій, а також овочами, що дозволяє його використовувати в абсолютно будь-якій страві.
Просмотров: 502
Категория: Рецепти |
| Теги: м'яса, алігатора

Рекомендовані рецепти:

Печиво з волоськими горішками
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Сирно-овочева паста
Гуляш з індички з овочами
Морквяно-апельсиновий пиріг
Лимонно-морквяне ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: