Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити ананасовим желе?
Оскільки свіжий ананас в наших краях це розкіш, його замінили в рецепті на консервований, а для посилення смаку додали лимон. Вийшов черговий адаптований під наші продукти рецепт. Що знадобиться для приготування Консервований ананас - 300 грам (без соку) Один лимон 200 грам цукру 800 мл води 35 грам желатину Приготування В холодній кип'яченій воді замочити желатин. 800 мл води довести до кипіння, всипати цукор, додати сік одного великого лимона, поварити п'ять хвилин і зняти з вогню. Трохи остудити і додати віджатий від води желатин. Постійно перемішувати сироп до повного розчинення желатину. Шматочки консервованого ананаса розкласти у формочки. Залити сиропом. Поставити в холодильник на два - три години до повного застигання. Щоб при подачі до столу желе легше вынималось з формочок, опустити дно формочки на кілька секунд у теплу воду. Після цього желе легко вийде з форми. Акуратно перевернути вміст формочки на тарілку, прикрасити желе курагою, розтопленим шоколадом, ягодами. | |
Просмотров: 714 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |