Головна » Статті » Рецепти

Як зробити ананасовим желе?
Оскільки свіжий ананас в наших краях це розкіш, його замінили в рецепті на консервований, а для посилення смаку додали лимон. Вийшов черговий адаптований під наші продукти рецепт.
Що знадобиться для приготування

Консервований ананас - 300 грам (без соку)
Один лимон
200 грам цукру
800 мл води
35 грам желатину
Приготування

В холодній кип'яченій воді замочити желатин. 800 мл води довести до кипіння, всипати цукор, додати сік одного великого лимона, поварити п'ять хвилин і зняти з вогню. Трохи остудити і додати віджатий від води желатин. Постійно перемішувати сироп до повного розчинення желатину.

Шматочки консервованого ананаса розкласти у формочки. Залити сиропом. Поставити в холодильник на два - три години до повного застигання. Щоб при подачі до столу желе легше вынималось з формочок, опустити дно формочки на кілька секунд у теплу воду. Після цього желе легко вийде з форми. Акуратно перевернути вміст формочки на тарілку, прикрасити желе курагою, розтопленим шоколадом, ягодами.
Просмотров: 564
Категория: Рецепти |
| Теги: желе, формочки

Рекомендовані рецепти:

Пісний вишнево-шоколадний кекс
Курка з квасолею
Торт "Прага"
Тайський салат
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Закусочні рибні кульки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: