Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пастуший пай?
Рецептів цього пирога безліч і всі вони хоч чимось-то так відрізняються. Є пастуший пай з м'ясом, з грибами, є вегетаріанські рецепти тільки з овочів, але традиційний пай готується з баранячим фаршем. Якщо ви строго дотримуєтеся кулінарних традицій, то доведеться пошукати баранину, а якщо виходите з того, що є в наявності, то згодиться яловичина або телятина, нежирна свинина.
Необхідні продукти

500 грам м'ясного фаршу
500 мл. бульйону
Одна велика морквина
Три цибулини
250 грам зеленого горошку
500 грам картоплі
Дві - три столових ложки рослинного масла
Столова ложка томатного соусу
120 мл. молока
Два жовтки
130 грам вершкового масла
Лавровий лист, чебрець, сіль
Приготування

Цибулю і моркву нарізати кубиками. У сковорідці розігріти олію, додати невеликий шматочок вершкового масла і обсмажити цибулю з морквою. Коли підрум'яняться, покласти фарш і постійно помішувати, щоб не утворилися великі грудочки. До майже готового фаршу додати томат - пюре, сіль, спеції і влити бульйон. Готувати 20 хвилин, поки фарш не стане як густий соус. Викласти зелений горошок. Через п'ять хвилин зняти з вогню.

Картоплю нарізати часточками, зварити в підсоленій воді. Розім'яти в пюре, додати молоко і жовтки. Форму змастити маслом, викласти на дно фарш, розрівняти його і покласти зверху картопляне пюре. Розкласти шматочки вершкового масла, поставити в гарячу духовку. Запікати півгодини при температурі 190 градусів.
Просмотров: 461
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, вершкового

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з мандаринами
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Рулет маковий на дріжджах
Цукерки з вишні
Медовий пиріг на швидку руку
М'ясна запіканка з яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: