Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пастуший пай?
Рецептів цього пирога безліч і всі вони хоч чимось-то так відрізняються. Є пастуший пай з м'ясом, з грибами, є вегетаріанські рецепти тільки з овочів, але традиційний пай готується з баранячим фаршем. Якщо ви строго дотримуєтеся кулінарних традицій, то доведеться пошукати баранину, а якщо виходите з того, що є в наявності, то згодиться яловичина або телятина, нежирна свинина. Необхідні продукти 500 грам м'ясного фаршу 500 мл. бульйону Одна велика морквина Три цибулини 250 грам зеленого горошку 500 грам картоплі Дві - три столових ложки рослинного масла Столова ложка томатного соусу 120 мл. молока Два жовтки 130 грам вершкового масла Лавровий лист, чебрець, сіль Приготування Цибулю і моркву нарізати кубиками. У сковорідці розігріти олію, додати невеликий шматочок вершкового масла і обсмажити цибулю з морквою. Коли підрум'яняться, покласти фарш і постійно помішувати, щоб не утворилися великі грудочки. До майже готового фаршу додати томат - пюре, сіль, спеції і влити бульйон. Готувати 20 хвилин, поки фарш не стане як густий соус. Викласти зелений горошок. Через п'ять хвилин зняти з вогню. Картоплю нарізати часточками, зварити в підсоленій воді. Розім'яти в пюре, додати молоко і жовтки. Форму змастити маслом, викласти на дно фарш, розрівняти його і покласти зверху картопляне пюре. Розкласти шматочки вершкового масла, поставити в гарячу духовку. Запікати півгодини при температурі 190 градусів. | |
Просмотров: 670 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |