Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати листковий салат з куркою і грибами?
Яскравий апетитний салат прикрасить святковий стіл і буде прийматися на «ура». У складі улюблені продукти - гриби, курка, кукурудза, майонез. Якщо ви не хочете занадто перевантажувати організм, то майонез можна замінити натуральним йогуртом, його не забути підсолити і поперчити.
Необхідні продукти

500 грам курячого філе
Баночка консервованої кукурудзи
Баночка маринованих або солоних грибів (маленька)
Дві морквини
Дві цибулини
Кілька зубчиків часнику
Три яйця
Майонез (або натуральний йогурт)
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Відварити куряче філе в підсоленій воді. Остудити, нарізати шматочками або розібрати на волокна, розділити на дві порції. Відварити яйця, натерти на дрібній тертці. Можна окремо жовток і білок.
Морквину натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати. Протушкувати в невеликій кількості рослинного масла. Остудити. Дрібно нарізати гриби. Кукурудзу викласти в друшляк, щоб стікала рідина. Часник видавити через прес.

Збираємо салат. На дно салатника викладається половина курячого м'яса, поперчити. Змастити майонезом, викласти цибулю з морквою, посолити, поперчити. Шар кукурудзи, майонез, гриби - майонез, друга половина курячого м'яса, майонез. Зверху салат засипається тертими яйцями, можна змастити майонезом або залишити пухнастий шар. Прикрасити зеленню і кружальцями маслин.
Просмотров: 455
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, майонез

Рекомендовані рецепти:

Сирні конвертики
Тарталетки з куркою і помідорами
Печенюшки "Міні"
Бразильський сирний хліб
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Торт "Медове поліно"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: