Головна » Статті » Рецепти

Як спекти сметанний пиріг з родзинками?
Пиріг обов'язково сподобається, і ніхто не зможе поскаржитися на відсутність апетиту. Готується він швидко і нескладно, але виглядає так, немов ви півдня займалися його приготуванням. Крім родзинок можна додати горіхи або сухофрукти, з такими доповненнями пиріг вийде ще смачніше.
Необхідні продукти

200 грам сметани
Три яйця
Склянку цукру
Дві склянки борошна
100 грам вершкового масла
Склянку родзинок
Пакетик розпушувача (15 грам)
Приготування

Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно має бути кімнатної температури. Поки масло нагрівається, розпарити ізюм на водяній бані. Перекласти на тарілку, остудити і обсушити. До м'якого масла, додати цукор і збити міксером у пишну масу. Ввести яйця і сметану, ще раз збити. Просіяне борошно змішати з розпушувачем і потроху додавати в суміш. В останню чергу покласти в тісто родзинки. Щоб він рівномірно розподілився і не опустився на дно, його потрібно обваляти в борошні.

Готове тісто перекласти в змащену маслом форму, розрівняти верх і поставити в гарячу духовку. Випікати сорок хвилин при температурі 160 градусів. Готовність пирога перевірити дерев'яною шпажкою.
Просмотров: 686
Категория: Рецепти |
| Теги: збити, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Млинці з бананом
Цукерки "Вершкові тягучки"
Цибулевий джем
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Морквяно-апельсиновий пиріг
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: