Головна » Статті » Рецепти

Можна їсти м'ясо страуса?
Виявляється не тільки можна, але і потрібно. Дивно, але на сьогоднішній момент страуси стали більше всього нагадувати курок-переростків, оскільки страусине яйце ми їмо, його жир використовується в косметиці, так чому б тепер не спробувати його м'ясо?
Однак, якщо страусині яйця - це вже досить звично й буденно, то м'ясо страуса продовжує залишатися для нас дивиною, на рівні з м'ясом змії або м'ясом ще якого-небудь екзотичного «звіра». До речі, страусине м'ясо за своєю структурою і кольором дуже схоже на яловичину, тому готувати його можна без побоювання. У м'ясі страуса низький рівень холестерину, в ньому мало жиру, але багато мікроелементів, необхідних нашому організму. Хоча, в страусином м'ясі немає великої кількості жиру, тим не менш, після термообробки воно залишається соковитим і м'яким і не потребує тривалого приготування. Незважаючи на поширеність страусів, страусине м'ясо ще поки вважається делікатесом, і подають його в мексиканської, італійської, китайської кухні, гриль-барах. Великий плюс страусиного м'яса полягає в тому, що воно моментально вбирає в себе аромат спецій, завдяки чому процес його готування стає дуже швидким. Європейці особливо люблять пригощати себе грилем зі страуса, а також супами і салатами.
Просмотров: 493
Категория: Рецепти |
| Теги: страуса, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Пиріг лимонно-медовий
Пиріг зі шпинатом і сиром
Цукерки з вишні
Сирники
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Закуска з курячого філе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: