Головна » Статті » Рецепти


Інгредієнти:
* Яйце - 2 шт
* Цукор (2 ст.л. в тісто; 4 ст.л. в крем) - 6 ст. л.
* Борошно - 240-250 р
* Вода (холодна) - 4-5 ст. л.
* Сир - 200 г
* Ягода (заморожена, у мене вишня) - 300 г
* Цедра апельсина (за бажанням)
* Масло вершкове - 120 г
* Цукрова пудра (за бажанням)
Приготування
Масло розтерти з борошном в крихту.
Додати 2 ст.л. цукру і 2 жовтки. Розмішати. Поступово (по одній ложці)...
Переглядів: 916
Рецепти | | Коментарі (1)

Час приготування: 90 хвилин
Ви збираєте сендвічі на роботу або дитині в школу? Ви любите загнати на природу і брати з собою перекус? Ви любите побалувати свою родину гарячої випічкою вранці вихідного дня? Отже, цей рецепт для Вас.
Інгредієнти:
* Дріжджі (сухі) - 2 ч. л.
* Сіль - 1 ч. л.
* Цукор - 1 ч. л.
* Вода - 180 мл
* Молоко - 120 мл
* Масло вершкове - 30 г
* Борошно - 500-600...
Переглядів: 1090
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти
* Борошно - 200-220 р
* Розпушувач тесту (або сода, якщо сода то 0,5 ч.л.) - 1 ч. л.
* Масло вершкове (розм'якшене, можна хороший маргарин) - 200-220 р
* Цукор (якщо любите за солодше, то трохи більше.) - 150 г
* Пудинг ванільний (суха суміш, у мене пакетик 40г) - 0,5 пач.
* Яйце - 2 шт
* Ванільний цукор - 0,5 пакет.
* Коньяк - 1 ст. л.
* Сметана - 2 ст. л.
Шоколад...
Переглядів: 956
Рецепти | | Коментарі (0)

СКЛАД:
На 20 середніх пиріжків вам знадобиться:
Для тіста:
Борошно - 500 г
Сухі дріжджі - 1.5 чайні ложки (7 г)
Молоко - 250 г (1 склянка)
Сіль - 0.5 чайної ложки (якщо маргарин солоний, можна взяти менше)
Цукор - 5 столових ложок якщо любите солодке тісто або за смаком
Маргарин - 50 г (беріть твердий маргарин, вибирайте самыйкачественный з того, що вдасться купити; якщо зовсім проти маргарину, візьміть 50 г вершкового масла + 1-2 яєчних жовтки...
Переглядів: 1491
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Дріжджі (сухі, тісто) - 2 ч. л.
* Цукор (тісто - 2 ст.л.; начинка - 2 ст.л.) - 4 ст. л.
* Молоко (тісто) - 2/3 склянки.
* Вода (тісто) - 1/3 склянки.
* Яйце (тісто) - 1 шт
* Масло вершкове масло (або маргарин, тісто) - 50 г
* Сіль (тісто, щіпка)
* Борошно (тісто, скільки візьме)
* Яблуко (начинка) - 2 шт
* Груша (начинка) - 2 шт
* Кориця (начинка) - 1 ч. л.
* Цукрова...
Переглядів: 946
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Молоко (тепле, для тіста) - 400 мл
Масло вершкове (растопленное.для тесту) - 100 г
Цукор (для тіста) - 1 ст. л.
Сіль (для тесту - 1ч.л.; для соусу - 1ч.л.) - 2 ч. л.
Олія (для тесту - 2ст.л., для соусу - 2ст.л.) - 4 ст. л.
Яйце (2шт. - для тіста і 1шт. - для змащування) - 3 шт
Дріжджі (сухі, активні,для тіста) - 11 г
Борошно (для тіста) - 5 стак.
Часник (молодий, для соусу)...
Переглядів: 1006
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Сир (знежирений) - 100 г
Масло вершкове (кімнатної температури) - 100 г
Цукор (кількість можна зменшити, кекс виходить досить солодким) - 100 г
Яйце куряче (кімнатної температури) - 2 шт
Борошно кукурудзяне (просіяна) - 50 г
Цедра лимона - 1 шт
Мигдаль (мелений) - 100 г
Цукрова пудра
Приготування
Вершкове масло (кімнатної температури) і цукор збити до розчинення цукру і кремоподібного стану.
З'єднати з сиром і ще раз збити.
Додати одне яйце (яйця теж повинні бути кімнатної температури), збити, додати...
Переглядів: 875
Рецепти | | Коментарі (0)

Чапаті - це індійський плоский хліб, дуже нагадує за смаком лаваш. Готується чапаті дуже просто і швидко - буквально півгодини і все готово, а з'їдається і того швидше))) Традиційно чапаті печуть з борошна грубого помелу (дуже часто з цільнозерновий) і на відкритому вогні. Я ж буду готувати з пшеничного і на електричній плиті. Швидко, смачно і дуже просто. Спробуйте!
СКЛАД:
На 12 - 16 чапаті вам знадобиться:
Борошно - 2 склянки +...
Переглядів: 968
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще один варіант сирного пирога з розсипчастим тестом.На цей раз головною відмінністю є додавання какао в тісто. Від цього пиріг отримує приємний шоколадний аромат.
загалом пиріг дуже смачний. Нижнє тісто забирає вологу з начинки і перестає бути сипучим, в той же час не стаючи розмокшим. Верхній шар тесту хрусткий і дуже крихкий. Начинка м'яка, гладка, злегка пружиниста.
СКЛАД
ТІСТО
150г вершкового масла, 1,5 склянки борошна, 2 ст. ложки (50г) цукрової пудри, 2 жовтки,...
Переглядів: 960
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Борошно - 275 мл
Яйце - 2 шт.
Цукор - 150 мл
Апельсин (цедра+сік) - 1 шт.
Масло вершкове - 100 г
Розпушувач тесту - 1,5 ч.л.
Шоколадні чіпси (термостійкі шоколадні краплі) - за смаком
Для глазурі
Цукрова пудра - 150 мл
Сік (вода) - 1-1,5 ч.л.
Збити яйця і цукор до біло пишною піни. Масло розтопити і остудити.
Натерти цедру апельсина, і витиснути з нього сік (приблизно 80-100 мл).
З'єднати масло, яйця і сік, перемішати. В окрему миску просіяти борошно...
Переглядів: 1223
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4661-4670 4671-4680 4681-4690 4691-4700 4701-4708