Головна » Статті » Рецепти |
Зараз, коли як раз молоденькі кабачки стали доступні і можливість їх придбати є практично в кожному магазині, пропонований рецепт молодих кабачків в горіховому соусі буде якраз до місця і до часу - коли ж ще готувати таку смакоту, тим більше, що страва виходить крім усього іншого також легким, низько калорійною і корисним! Для приготування цієї страви вам будуть потрібні наступні продукти: чотири молодих кабачка середніх розмірів, 100 грамів... |
На подив швидкий і простий у приготуванні салат з креветок по-креольські з незвичайною заправкою перш за все, припаде до смаку всім любителям і шанувальникам страв з морепродуктів, а також багатьом іншим, адже страва це дивно легкий і дуже приємний на смак. Необхідні інгредієнти для приготування шести порцій такого салатику: один кілограм варених і вже очищених креветок середнього розміру, по одній штучці великих болгарських перців червоного і жовтого кольору,... |
Така чудово смачна випічка готується, звичайно, досить довго і складно, але результат цього безумовно варто, адже цей штрудель з сирно-вишневою начинкою просто тане в роті! Список складових: для тіста - один з чвертю склянку борошна, чотири столові ложки розтопленого вершкового масла, дві столові ложки оливкової олії, шість столових ложок води і чверть чайної ложечки солі; для начинки - один кілограм вишні (можна використовувати свіжу або морожену), один кілограм... |
Чудово смачний і зовсім не складний у приготуванні теплий салат з ухилом на італійську кухню з макаронами, креветками і овочами сподобається всім любителям морепродуктів або італійської пасти, адже в ньому містяться обидва інгредієнта. Для того, щоб приготувати цей салат вам будуть потрібні такі продукти: 175 грамів короткої пасти (ідеально для такого салату підійде паста фарфалле - макарони-бантики), 250 грамів очищених креветок, 200 г помідорів чері, один солодкий перець,... |
Стручкову квасолю можна готувати з томатною підливою або без - кому як подобається. Виходить щось на зразок квасолі по-флотськи. Інгредієнти: 600 г м'ясного фаршу, одна цибулина, дві - три столові ложки томатної пасти (або подрібнені помідори у власному соку - 200 грам), 600 г свіжої або замороженої стручкової квасолі, чорний мелений перець, спеції і сіль за смаком, рослинна олія. Цибулину дрібно нарізати і злегка обсмажити в... |
Просто чудово простий і швидкий у приготуванні десерт, який готується на основі карамельної маси, що не вимагає ні випічки, ні яких-небудь значних зусиль від господині. Правда варто зауважити, що десерт виходить дуже солодким і саме тому може не всім припасти до душі - він підходить винятково для ласунів! Отже, для приготування такого десерту з карамелі вам знадобиться: 12 штучок пісочного печива (наприклад, чудово підійде печення "Кураб'є"), 100 грамів... |
Рецепт дивно смачною і зовсім нескладної в приготуванні річної закуски з цікавим і досить оригінальним поєднанням інгредієнтів - баклажанів і волоських горіхів. Блюдо дуже сподобається всім, хто небайдужий до такого овочу, як баклажани! Для приготування такої незвичайної закуски вам будуть потрібні наступні продукти: три баклажана середніх розмірів, половина склянки очищених волоських горіхів, два-три зубчики часничку, пучок петрушки (кінзи), а крім цього сіль і рослинне масло. Вимиті і... |
Пиріг простий у приготуванні і за набором продуктів, дуже домашній - як раз для недільного чаювання. Ось рецепт: Інгредієнти для тіста: 100 грам маргарину (або вершкового масла), 120 г борошна, 80 г цукру, 50 г шоколаду, 2 яйця, три столові ложки молока, чайна ложка розпушувача. Для сирної начинки: 300 грам сиру, 70 г цукру, дві столові ложки вершків, 30 г манної крупи, лимонна цедра. Крім цього... |
Прекрасний рецепт страви з баклажанів чудово підходить як чудово смачної закуски з пікантним смаком, приготовані таким чином баклажани з додаванням інших овочів дуже і дуже сподобається всім любителям гостренького. Для приготування баклажани по-корейськи нам знадобиться наступне: три штуки баклажанів середніх розмірів, один великий болгарський перець, одна велика головка ріпчастої цибулі, п'ять-шість зубчиків часнику, один гострий перчик, один пучок кропу, а також три столові ложки рослинної олії, одна їдальня... |
Для цієї підливи потрібна хороша томатна паста - тоді вона вийде дуже смачною. Можна зробити і з свіжих помідор, але доведеться повозитися - помідори довго увариваются, і це займе час. Інгредієнти: дві столові ложки томатної пасти, склянку теплої води, кілька часточок часнику, головка цибулі, по невеликому пучку петрушки і кінзи, сіль і червоний мелений перець за смаком, хмелі-сунелі (за бажанням). Томатну пасту викладаємо у сотейник або каструлю,... |