Головна » Статті » Рецепти


Дуже вдалий домашній рецепт приготування яловичини. М'ясо готується в паніровці з борошна і у великій кількості смачною підливи.
Необхідні продукти
Кілограм м'якоті яловичини або телятини
Три великих цибулини
Три морквини
Два болгарських перцю
100 - 150 грам борошна для панірування
Часник
Сіль і мелений перець
Лавровий лист
250 грам...
Переглядів: 551
Рецепти | | Коментарі (0)

Щоб приготувати цю страву, візьміть такі інгредієнти:
Телятина - один кілограм;
Вода - один літр;
Морква - одна штука;
Лук - одна головка;
Петрушка - один корінь;
Масло вершкове - одна столова ложка;
Борошно - одна столова ложка;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1. Моркву, цибулю і...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво з кукурудзяного борошна вважається дуже корисним і готується воно не складно. Кукурудзяне борошно тепер можна купити в будь-якому супермаркеті, крім борошна знадобиться цукор і яйця. Ось рецепт:
Інгредієнти і пропорції: дві склянки борошна кукурудзяного, п'ять свіжих курячих яйця, три чверті склянки цукру і трохи ванільної есенції для...
Переглядів: 3382
Рецепти | | Коментарі (0)

Всі ви напевно бачили в магазинах апетитні баночки з баклажанами по-домашньому. Їх вміст неймовірно смачно, а ціна залишає бажати кращого. Набагато вигідніше приготувати це блюдо будинку! У такому разі баклажани по-домашньому повністю виправдають свою назву.
Для того, щоб приготувати смачну баклажанну «ікру» нам знадобиться 1 кілограм баклажанів, 3 моркви,...
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування таких котлет візьміть наступні інгредієнти:
М'ясо з кісткою (перша котлетна частина) - один кілограм;
Смалець - сорок грам;
Масло вершкове - тридцять грам;
Борошно - двадцять грам;
Сіль - за смаком.

Приготування:

1. М'ясо промийте, відокремить е від хребетної кістки, очистіть від плівок, розділіть...
Переглядів: 555
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування стейка телячого вам знадобляться наступні інгредієнти:
Яловичина без кістки (задня нога) - сімсот грам;
Мук - двадцять грам;
Смалець - сорок грам;
Масло вершкове - тридцять грам;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1. М'ясо ретельно обмийте, очистіть від плівок, наріжте поперек волокон, трохи навскіс. Відбийте...
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Щоб приготувати шніцель телячий по-віденськи візьміть наступні інгредієнти:
Яловичина (м'якоть задньої ноги) - шістсот грамів;
Смалець - п'ятдесят грам;
Масло вершкове - шістдесят грамів;
Яйце - чотири штуки.

Для панірування:

Борошно - тридцять грам;
Яйце - одна штука;
Товчені сухарі - вісімдесят грам;
Сіль - за...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Під цим вельми непривабливим назвою ховається дуже смачне печиво. Свою назву воно отримало з-за способу його приготування. З приготуванням цього печива впорається навіть дилетант і смак його від цього анітрошки не постраждає.
Для приготування «Утоплеників» вам знадобляться такі інгредієнти:

Маргарин (будь-який) - 300 гр.
Курячі яйця - 2...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Щоб приготувати папрікаш з телятини вам знадобляться наступні інгредієнти:
Телятина з кісткою (лопатка, перша котлетна частина) - вісімсот грам;
Жир - сорок грам;
Борошно пшеничне - тридцять грам;
Лук - п'ятдесят грам;
Часник - одна часточка;
Сметана - одна восьма літра;
Сіль - за смаком;
Червоний перець - за...
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Один з варіантів легкого, оригінального і швидкого сніданку. Готувати можна не тільки з шинкою, підійде будь-яка ковбаска, і сир теж можна використовувати будь - та м'який, і твердих сортів.
Що знадобиться для приготування
Яйця
Шинка або ковбаса
Сир (плавлений, вершковий, твердих сортів)
Свіжа зелень кропу або петрушки (не обов'язково, це...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 2181-2190 2191-2200 2201-2210 2211-2220 2221-2230 ... 4691-4700 4701-4708