Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яловичину в паніровці?
Дуже вдалий домашній рецепт приготування яловичини. М'ясо готується в паніровці з борошна і у великій кількості смачною підливи.
Необхідні продукти
Кілограм м'якоті яловичини або телятини
Три великих цибулини
Три морквини
Два болгарських перцю
100 - 150 грам борошна для панірування
Часник
Сіль і мелений перець
Лавровий лист
250 грам помідор (або три столові ложки томатної пасти)
Спеції за смаком
Рослинна олія
Приготування

М'ясо нарізаємо на шматочки приблизно по десять сантиметрів кожна сторона. Ріжемо не дуже тонко. Відбиваємо молоточком як на відбивні. Потім кожен шматочок м'яса добре облавливаем в борошні. Викладаємо на сковорідку в розігріте масло й обсмажуємо з двох сторін. Обсмажуємо недовго, щоб м'ясо тільки «схопилося», досить по дві - три хвилинки з кожного боку.

В каструлю з товстими стінками або в казанок наливаємо олії і обсмажуємо в ньому нарізану півкільцями цибулю. Потім додати мелений перець, влити 600 мл окропу, покласти лавровий лист і м'ясо. Вода повинна тільки покрити м'ясо. Тушкувати під кришкою півгодини. Потім покласти нарізану соломкою болгарський перець і моркву, тушкувати до готовності овочів. За десять хвилин до готовності м'яса додати помідори або томатну пасту, приправи, сіль. Розвести столову ложку крохмалю водою і теж додати до м'яса. Готову страву посипати зеленню.
Просмотров: 365
Категория: Рецепти |
| Теги: м'яса, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Печенюшки "Міні"
М'ятне печиво "Мохіто"
Меренги з лимонним кремом
Угорські булочки з сиром
Рулет маковий на дріжджах
Закуска "Грибна галявина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: