Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рагу з телятини під білим соусом?
Щоб приготувати цю страву, візьміть такі інгредієнти:
Телятина - один кілограм;
Вода - один літр;
Морква - одна штука;
Лук - одна головка;
Петрушка - один корінь;
Масло вершкове - одна столова ложка;
Борошно - одна столова ложка;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1. Моркву, цибулю і корінь петрушки помийте і очистіть. Цибулю наріжте півкільцями, моркву і петрушку невеликими брусочками.

2. М'ясо промийте і наріжте невеликими шматками. Складіть в каструлю. Залийте літром холодної води, таким чином, щоб м'ясо було повністю у воді. Посоліть. Поставте на вогонь, два - три рази зніміть піну. Коли вода закипить, додайте нарізані цибулю, моркву і петрушку. Варіть на повільному вогні. Каструлю на ¾ накрийте кришкою.

3. В іншій каструлі підсмажте, не підрум'янюючи, одну ложку борошна з повною столовою ложкою вершкового масла. Розведіть бульйоном, в якому варилася телятина і прокип'ятіть. Соус повинен бути густим, як сметана, без грудок.

4. З каструлі вийміть овочі, а м'ясо залийте соусом. Тримати каструлю на вогні, не даючи закипіти.

Якщо рагу буде на стіл подавати не відразу, то каструлю потрібно тримати в гарячій воді, а зверху покладіть кілька шматочків масла, щоб перешкодити утворитися плівки.
Просмотров: 413
Категория: Рецепти |
| Теги: моркву, каструлю

Рекомендовані рецепти:

Коржики на кефірі "від бабусі"
Курка, запечена з травами
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Салат з авокадо і свіжих печериць
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Смажений рис з ананасом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: