Головна » Статті » Рецепти |
Як готувати печиво з кукурудзяної муки?
Печиво з кукурудзяного борошна вважається дуже корисним і готується воно не складно. Кукурудзяне борошно тепер можна купити в будь-якому супермаркеті, крім борошна знадобиться цукор і яйця. Ось рецепт: Інгредієнти і пропорції: дві склянки борошна кукурудзяного, п'ять свіжих курячих яйця, три чверті склянки цукру і трохи ванільної есенції для додання печінкою чудесного аромату. Як готувати. необхідно розбити Яйця в каструлю, трохи збити їх, потім всипати цукор і довго збивати. Цукор повинен повністю розчинитися в яєчної маси. Після цього каструльку з яєчною масою (і цукром) слід поставити на вогонь, продовжувати збивати віночком, підігріваючи масу. Але не доводити до кипіння її, а всього лише підігріти до п'ятдесяти градусів. Потім масу зняти з вогню, остудити, всипати борошно кукурудзяне, ваніль, розмішати масу. На деко вислати пергаментний папір, ложкою наливати невеликі печеньки. Запекти в духовці при температурі + 180. Хвилин за п'ятнадцять печиво буде готово. Якщо довше тримати в духовці, печиво буде хрустіти (сильніше під сушиться). | |
Просмотров: 3383 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 4 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |