Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати стейк телячий, натуральний?
Для приготування стейка телячого вам знадобляться наступні інгредієнти:
Яловичина без кістки (задня нога) - сімсот грам;
Мук - двадцять грам;
Смалець - сорок грам;
Масло вершкове - тридцять грам;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1. М'ясо ретельно обмийте, очистіть від плівок, наріжте поперек волокон, трохи навскіс. Відбийте шматки вологою сапкою. Обровняйте, надайте форму овальних скибок, товщиною півтора сантиметра.

2. Стейки посоліть і посипте борошном безпосередньо перед смаженням.

3. Смалець розігрійте, покладіть м'ясо і підсмажте з обох боків до утворення рум'яної скоринки. На кожен стейк покладіть шматочок масла і дожаривайте їх до готовності на краю плити або вставте на кілька хвилин в нагріту духову шафу.

4. Готові стейки відразу ж після смажіння викладіть на підігріте блюдо, полити жиром, що залишився від смаження.

Стейки можна подавати з картоплею, яєчнею - яєчнею, вареними овочами, цвітною капустою, шпинатом, брюссельської капустою і ін. з салатом із сирих овочів (огірків, помідорів, зеленим салатом).

Просмотров: 581
Категория: Рецепти |
| Теги: Стейк, стейки

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Курячий суп із зеленим горошком
Млинці з бананом
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Шоколадно-апельсинові цукерки
Болгарський картопляний салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: