Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати шніцель телячий по-віденськи?
Щоб приготувати шніцель телячий по-віденськи візьміть наступні інгредієнти:
Яловичина (м'якоть задньої ноги) - шістсот грамів;
Смалець - п'ятдесят грам;
Масло вершкове - шістдесят грамів;
Яйце - чотири штуки.

Для панірування:

Борошно - тридцять грам;
Яйце - одна штука;
Товчені сухарі - вісімдесят грам;
Сіль - за смаком;
Лимон - чотири скибочки;
Дрібно нарізаний зелений лук - одна чайна ложка.



Приготування:

1. М'ясо обмийте, обсушити, очистити від плівок, наріжте поперек волокон широкими скибками, трохи навскіс. Кожен кусень відбийте вологою сапкою до товщини близько одного сантиметра і надайте їм овальну форму.

2. Шніцелі посоліть, обваляйте в борошні, змочити в яйці і обваляйте в товчених сухарях. Паніровку притисніть руками, ретельно обровняйте краю ножем.

3. Розігрійте смалець, укладіть шніцелі і смажте їх на сильному вогні з обох боків до золотистого кольору. В кінці смаження вкладіть двадцять грам масла і дожаривайте шніцеля на краю плити.

4. Одночасно з цим розігрійте на листі або сковороді двадцять грам масла і посмажте яєчню з чотирьох яєць. Ще двадцять грам масла зітріть з зеленою цибулею і обробіть на чотири гуртка, діаметром два з половиною сантиметри.

5. Готові шніцелі викладіть на нагріту тарілку, на кожен покладіть яйце, а поруч на скибочки лимона помістіть гуртки олії з зеленим цибулею.
Просмотров: 391
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, двадцять

Рекомендовані рецепти:

Хлібні булочки з розмарином
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Квасоля з помідорами і грибами
Українські пампушки з часником
Налисники на молоці
Сирні кексики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: