Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати дріжджове печиво «Потопельники»?
Під цим вельми непривабливим назвою ховається дуже смачне печиво. Свою назву воно отримало з-за способу його приготування. З приготуванням цього печива впорається навіть дилетант і смак його від цього анітрошки не постраждає.
Для приготування «Утоплеників» вам знадобляться такі інгредієнти:

Маргарин (будь-який) - 300 гр.
Курячі яйця - 2 шт.
Дріжджі - 50 гр.
Молоко - 2 склянки
Цукор - 2 склянки
Борошно - скільки візьме тісто

Приготування:

Замісити тісто, використовуючи всі інгредієнти крім цукру.

Молоко попередньо нагріти і розчинити в ньому дріжджі.

Борошно всипати по мірі замішування тіста таким чином, щоб вийшло круте тісто. Замішане тісто загорнути в ганчірку, зав'язати і опустити у відро з гарячою водою (втопити). Як тільки тісто спливе (оживе), воно готове.

Насипати в тарілку 2 склянки цукру.

Тісто вийняти з води і розгорнути.

Відщипувати від тесту невеликі шматочки і надаючи їм будь-яку форму вмочати в цукор, після чого викладати їх на змащене деко.

Випікати печиво потрібно в духовці на середньому вогні. Як тільки печиво підрум'яниться, воно готове.
Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Гулаб-джамун
Бутерброди "Пікантні"
Рогалики до чаю
Бабця яблучна
Парові булочки
Fougasse - або що таке фугас?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: