Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати дріжджове печиво «Потопельники»?
Під цим вельми непривабливим назвою ховається дуже смачне печиво. Свою назву воно отримало з-за способу його приготування. З приготуванням цього печива впорається навіть дилетант і смак його від цього анітрошки не постраждає. Для приготування «Утоплеників» вам знадобляться такі інгредієнти: Маргарин (будь-який) - 300 гр. Курячі яйця - 2 шт. Дріжджі - 50 гр. Молоко - 2 склянки Цукор - 2 склянки Борошно - скільки візьме тісто Приготування: Замісити тісто, використовуючи всі інгредієнти крім цукру. Молоко попередньо нагріти і розчинити в ньому дріжджі. Борошно всипати по мірі замішування тіста таким чином, щоб вийшло круте тісто. Замішане тісто загорнути в ганчірку, зав'язати і опустити у відро з гарячою водою (втопити). Як тільки тісто спливе (оживе), воно готове. Насипати в тарілку 2 склянки цукру. Тісто вийняти з води і розгорнути. Відщипувати від тесту невеликі шматочки і надаючи їм будь-яку форму вмочати в цукор, після чого викладати їх на змащене деко. Випікати печиво потрібно в духовці на середньому вогні. Як тільки печиво підрум'яниться, воно готове. | |
Просмотров: 632 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |