Головна » Статті » Рецепти


За цим рецептом ароматичне масло можна готувати з будь-якими добавками, принцип приготування однаковий.
Що знадобиться для приготування
50 грам вершкового масла
Чайна ложка дрібно нарізаної лимонної цедри
Дві чайних ложки дрібно нарізаної зелені петрушки
Дві чайних ложки дрібно нарізаного чебрецю
Одна - дві часточки часнику
Чверть чайної ложки солі...
Переглядів: 691
Рецепти | | Коментарі (0)

Лимонний сік широко використовується в кулінарії. Звичайно, в чистому вигляді навряд чи хто зважиться пити, його додають в багато соуси, салати, збризкують м'ясо, рибу, нарізані часточки фруктів і овочів.
Парочку лимонів завжди потрібно тримати в холодильнику, лимон може знадобитися в самий несподіваний момент. Якщо потрібно віджати сік, то заздалегідь...
Переглядів: 696
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарш не виносить повторної заморозки, від цього різко погіршуються смакові якості. Тому його відразу ж потрібно розфасувати по пакетах, бажано із зазначенням дати і приблизної ваги.
Якщо ви купили готовий фарш з різних видів м'яса, то зберігати його потрібно в різному посуді, яку краще затягнути харчовою плівкою. Тоді буде...
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні рулети роблять з різною начинкою - з густим джемом або повидлом, яблуками, змішаним з корицею, меленими волоськими горіхами, змішаними з варенням. У будь-якому виконанні вони вийдуть смачними.
Що знадобиться для приготування
250 грам м'якого маргарину
500 грам сиру
Півтори склянки борошна (або трохи більше)
Чайна ложечка розпушувача

Для...
Переглядів: 715
Рецепти | | Коментарі (0)

Кава-латте - це шаруватий коктейль, що складається з гарячої кави-еспресо, гарячого молока і густої молочної піни. Виглядає такий коктейль дуже ефектно і недарма він вважається культовим напоєм у успішних молодих людей з ділових районів мегаполісів.
Придумали каву-лате італійські домогосподарки. Колись, щоб всі дружне сімейство за сніданком могло насолоджуватися кавою, італійки...
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування печеної телятини вам знадобляться наступні інгредієнти:
Телятина з кісткою (лопатка або задня нога) - вісімсот грам;
Жир - шістдесят грамів;
Часник - одна - дві часточки;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1. М'ясо ретельно промийте під холодною водою, очистіть від плівки. Якщо шматок м'яса...
Переглядів: 553
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще одна варіація на тему азіатського рису. Цей гарнір має цікавий смак за рахунок додавання смаженого кунжуту і тертої лимонної цедри. Якщо хочете, щоб смак був більш насиченим, можете додати в готовий рис ложку кунжутного масла.
Необхідні продукти
200 г довгозернистого рису
Дві столові ложки кунжуту
Один лимон (можна брати...
Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Це і салат, і гарнір. Готувати його краще з молодих кабачків. Якщо взяти кабачки жовтого і зеленого кольору, салат вийде не тільки смачним, але ще і дуже яскравим, апетитним.
Необхідні продукти
Два молодих кабачка жовтого кольору
Два молодих кабачки або цукіні
Кілька столових ложок оливкової олії
Дві - три...
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Блюдо відноситься до тайської кухні, але такі є і в китайській, і в індійській кухні. Рис для цієї страви потрібно брати довгозерний і варити без солі.
Необхідні продукти
Три чашки вареного рису (чашки по 250 мл)
100 грам печериць
Один червоний болгарський перець
Одна цибулина
Один перчик чилі
Три зубчики...
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

В оригінальному рецепті цього салату серед інгредієнтів є і екзотичний для нас фрукт помело. Але його можна замінити мандаринами. Звичайно смак фруктового салату зміниться, але зате цей десерт стає доступним і приготувати його можна в будь-який момент.
Що знадобиться для приготування
Три апельсина
Один грейпфрут з червоною м'якоттю
Чотири -...
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 2171-2180 2181-2190 2191-2200 2201-2210 2211-2220 ... 4691-4700 4701-4708