Головна » Статті » Рецепти

Як зберігати м'ясний фарш?
Фарш не виносить повторної заморозки, від цього різко погіршуються смакові якості. Тому його відразу ж потрібно розфасувати по пакетах, бажано із зазначенням дати і приблизної ваги.
Якщо ви купили готовий фарш з різних видів м'яса, то зберігати його потрібно в різному посуді, яку краще затягнути харчовою плівкою. Тоді буде виключений контакт з іншими продуктами і запахами. Термін придатності фаршу залежить від ступеня його охолодження. Фарш, який продається в м'ясному відділі супермаркету, називають охолодженим, при температурі від +2 до +6 градусів він може зберігатися не більше дванадцяти годин. Якщо ви купили такий фарш, то, прийшовши додому, відразу ж його використовувати або ж розкладіть пакетам і покладіть в морозилку. Інші види фаршу зберігаються набагато довше - якщо фарш був заморожений при температурі -12 градусів, він має термін зберігання до місяця. Якщо фарш глибокої заморозки (-18 градусів), то він може лежати в морозилці до трьох місяців.

Якщо ви купили заморожений фарш і його розморозили, то використовуйте весь. Краще заморозити готові котлети, ніж повторно заморозити фарш - смак страви буде безнадійно зіпсований. Сама зручна упаковка фаршу - у пластикових контейнерах або в герметичній упаковці. Такий продукт не контактує з іншими продуктами, не вбирає запахи і зберігає свій смак.
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: ТО, фарш

Рекомендовані рецепти:

Вівсяні козинаки з сухофруктами
Салат ананасно-маслиновый
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Десерт "Халвинка"
Ажурні млинці
Цукерки, бараночки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: