Головна » Статті » Рецепти

Як зробити вершкове масло з лимоном, травами і часником?
За цим рецептом ароматичне масло можна готувати з будь-якими добавками, принцип приготування однаковий.
Що знадобиться для приготування
50 грам вершкового масла
Чайна ложка дрібно нарізаної лимонної цедри
Дві чайних ложки дрібно нарізаної зелені петрушки
Дві чайних ложки дрібно нарізаного чебрецю
Одна - дві часточки часнику
Чверть чайної ложки солі (за смаком)
Мелений чорний перець за смаком

Приготування

Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, воно має бути м'яким, кімнатної температури. Часник пропустіть через прес і потім потовчіть в ступці в кашку. Змішайте зелень, лимонну цедру і часник з маслом, злегка збийте все виделкою, додайте за смаком сіль і мелений перець і ще раз збийте до розчинення солі. Спробуйте на смак. Якщо потрібно - підкоригуйте і потім масло можна прибрати в холодильник. Зберігати в холодильнику його можна тиждень, якщо готуєте велику порцію, то можна заморозити, після розморожування олія не втрачає свої смакові якості.

Ось ще один рецепт - на 50 грам масла візьміть столову ложку дрібно нарізаного зеленого цибулі, дві столові ложки тертого сиру, сіль і мелений перець за смаком. Готувати також як і в першому рецепті.
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, перець

Рекомендовані рецепти:

Перемячи з м'ясом
Мигдальної-яблучний пиріг
Часникові рулетики
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Шоколадні пряники з начинкою
Омлет з щавлем і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: