Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити вершкове масло з лимоном, травами і часником?
![]() Що знадобиться для приготування 50 грам вершкового масла Чайна ложка дрібно нарізаної лимонної цедри Дві чайних ложки дрібно нарізаної зелені петрушки Дві чайних ложки дрібно нарізаного чебрецю Одна - дві часточки часнику Чверть чайної ложки солі (за смаком) Мелений чорний перець за смаком Приготування Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, воно має бути м'яким, кімнатної температури. Часник пропустіть через прес і потім потовчіть в ступці в кашку. Змішайте зелень, лимонну цедру і часник з маслом, злегка збийте все виделкою, додайте за смаком сіль і мелений перець і ще раз збийте до розчинення солі. Спробуйте на смак. Якщо потрібно - підкоригуйте і потім масло можна прибрати в холодильник. Зберігати в холодильнику його можна тиждень, якщо готуєте велику порцію, то можна заморозити, після розморожування олія не втрачає свої смакові якості. Ось ще один рецепт - на 50 грам масла візьміть столову ложку дрібно нарізаного зеленого цибулі, дві столові ложки тертого сиру, сіль і мелений перець за смаком. Готувати також як і в першому рецепті. | |
Просмотров: 577 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |