Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати цитрусовий салат із заправкою з меду?
В оригінальному рецепті цього салату серед інгредієнтів є і екзотичний для нас фрукт помело. Але його можна замінити мандаринами. Звичайно смак фруктового салату зміниться, але зате цей десерт стає доступним і приготувати його можна в будь-який момент.
Що знадобиться для приготування
Три апельсина
Один грейпфрут з червоною м'якоттю
Чотири - п'ять мандаринів (або чотири часточки помело)
Дві столові ложки рідкого меду
Дві столові ложки лимонного соку

Приготування

Приготування цього салату зажадає терпіння і деякого часу. Потрібно буде видалити білу плівочку, яка покриває часточки цитрусових.
Поділяємо апельсин на часточки, з кожної знімаємо плівочку. Втім, це робиться на стільки для смаку, скільки для естетики - салат вийде більш яскравим, соковитим. Так що можете апельсини просто нарізати невеликими шматочками.
Грейпфрутовых часточок плівочку знімати обов'язково - вона дає гіркуватий присмак. Очищену м'якоть теж нарізаємо невеликими шматочками. Мандарини очистити від шкірки, поділяємо на часточки. Обережно перемішуємо цитрусові. Змішати лимонний сік з медом і поливаємо заправкою салат.
Якщо часточки апельсинів будуть очищені від пленочек, їх можна не різати, а покласти на тарілку чергуючи з часточками грейпфрута. У центр покласти розламані на шматочки часточки помело або мандарини. Полити заправкою з лимонного соку і меду.
Просмотров: 596
Категория: Рецепти |
| Теги: часточки, заправкою

Рекомендовані рецепти:

Буженина в тесті
Яблучний штрудель з-австрийски
Французький картопляний пиріг
М'ясна запіканка з яйцем
Бутерброди "сонечка"
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: