Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з кабачків?
Це і салат, і гарнір. Готувати його краще з молодих кабачків. Якщо взяти кабачки жовтого і зеленого кольору, салат вийде не тільки смачним, але ще і дуже яскравим, апетитним. Необхідні продукти Два молодих кабачка жовтого кольору Два молодих кабачки або цукіні Кілька столових ложок оливкової олії Дві - три зубчики часнику Столова ложка бальзамічного оцту Невеликий пучок зелені (кріп або петрушка) Сіль за смаком Приготування Кабачки краще брати молоді, щоб не потрібно було зрізати шкірку. Нарізаємо тонкими кружечками і невеликими порціями обсмажуємо в олії. Відразу всі кабачки смажити не потрібно, інакше вони вийдуть не смаженими, а тушкованими. На кожну партію буде достатньо за дві - три хвилини. Коли будете смажити останню порцію, додайте пропущений через прес часник, оцет, смажимо ще дві хвилини. Це потрібно для того, щоб випарувався зайвий оцет. Викладаємо на сковорідку всі обсмажені кабачки, дрібно нарізану зелень, сіль за смаком і перемішуємо. Салат потрібно подавати теплим. Як гарнір він підійде до м'яса, риби, птиці або може бути доповненням до відварного рису. | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |