Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирні рулети?
Сирні рулети роблять з різною начинкою - з густим джемом або повидлом, яблуками, змішаним з корицею, меленими волоськими горіхами, змішаними з варенням. У будь-якому виконанні вони вийдуть смачними.
Що знадобиться для приготування
250 грам м'якого маргарину
500 грам сиру
Півтори склянки борошна (або трохи більше)
Чайна ложечка розпушувача

Для начинки яблука або джем, цукор, кориця
Приготування

Якщо готуєте з яблуками, то наріжте їх тонкими скибочками і трохи згасите у вершковому маслі. Коли стануть м'якими, зніміть з вогню, охолодіть і посипте цукром і корицею.
М'який маргарин змішати з борошном та сиром, додайте розпушувач. Замісіть м'яке тісто, приберіть його на сорок хвилин у холодильник (як раз поки готуєте начинку). Потім розділіть на чотири частини і з кожної зробіть по тонкому шару. Пласт змастіть джемом або покладіть яблука, злегка посипте цукром і корицею (це додасть аромату начинці), скрутіть рулет і перекладіть на змащений маслом деко.
Випікайте в гарячій духовці при температурі 200 градусів поки рулети не підрум'яняться. Дайте їм охолонути, наріжте шматочками і посипте цукровою пудрою.
Просмотров: 511
Категория: Рецепти |
| Теги: рулети, корицею

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Грибна галявина"
Сирний пиріг з мандаринами
Риба, запечена з оливками
Фризийский цукровий хліб
Закуска з курячого філе
Торт "Посмішка негра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: