Головна » Статті » Рецепти


Дуже бажано додати в нього кілька листочків вишні або чорної смородини - вони дають незрівнянний аромат, яким просочується м'ясо. Можна брати взимку засушені листочки, ті, що ви заготовили для чаю, а влітку готувати зі свіжими.
Необхідні продукти
Близько кілограма філе індички
Жменю свіжої або замороженої чорної смородини
Сухі або...
Переглядів: 618
Рецепти | | Коментарі (0)

Для того щоб приготувати таке суфле візьміть наступні інгредієнти:
Телятина - сімдесят п'ять грамів;
Яйце - тридцять грам;
Соус молочний - сімдесят п'ять грамів;
Сир голландський - п'ятнадцять грамів;
Масло вершкове - десять грам;
Соус з вином (або сметана) - п'ятдесят грам;
Сіль, перець - за смаком.

Приготування:
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Багато хто воліють вживати в їжу натуральне м'ясо з задоволенням скористаються цим рецептом. Бастурму можна приготувати з індичої або курячої грудки. Все одно буде дуже смачно. Грудка виходить дуже соковитою і смачною. Треба обов'язково спробувати зробити таке блюдо, тим більше, що сам процес приготування витрачається всього лише п'ятнадцять хвилин.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Волован - невелика башточка, випечена з листкового тіста і заповнена начинкою. Для приготування візьміть такі інгредієнти:
варена Телятина - п'ятдесят грам;
Гриби - п'ятнадцять грамів;
півнячі Гребінці - десять грам;
Соус білий - десять грам;
Яєчний жовток - сім грам;
Лимонний сік - п'ять грам;
Волован - вісімдесят грам;
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Щоб приготувати такі котлети візьміть наступні інгредієнти:
Телятина - сто п'ятнадцять грамів;
Хліб пшеничний - двадцять п'ять грам;
Молоко - тридцять п'ять грам;
Сухарі - десять грам;
Соус молочний - сто двадцять п'ять грамів;
Сир - шість грам;
Масло вершкове - десять грам;
Вермішель або крупа - п'ятдесят грам;
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування такого шашлику візьміть наступні інгредієнти:
Печінка - шістсот грамів;
Шпик - сто грам;
Жир - двадцять грам;
Лук - сто грам;
Сіль, перець - за смаком.


Приготування:

1. Приготуйте чотири дерев'яні палички, товщиною близько трьох - чотирьох міліметрів, довжиною п'ятнадцять сантиметрів.

2....
Переглядів: 548
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний весняний салатик. Страва австрійської кухні. Рекомендую
Для приготування салату нам знадобиться:
чотириста грамів молодих листочків кульбаби;
два яйця;
три ст. ложки гарбузового масла;
пара ст. ложок оцту;
одна ч. ложка гострою гірчиці;
одна маленька ріпчаста цибулька;
невеликий пучок петрушки;
щіпка сухого естрагону;
сіль, перець...
Переглядів: 569
Рецепти | | Коментарі (0)

Для того щоб телячу печінку приготувати по-англійськи вам знадобляться наступні інгредієнти:
Теляча печінка - шістсот грамів;
Борошно - двадцять грам;
Лук - вісімдесят грам;
Жир - тридцять грам;
Масло - тридцять грам;
Сіль - за смаком;
Перець - за смаком.


Приготування:

1. Цибулю очистіть від...
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування капусти по фламандському рецептом нам потрібно:за сімдесят грамів рубаних яловичини і свинини;
двісті грамів капусти;
десять грамів рису;
тридцять грамів бульйону;
двадцять грамів зеленого горошку;
двадцять грамів нарізаною смужками копченої грудинки (свинячий);
маленька цибулина;
сіль і перець;
двадцять грамів помідорів;
мускатний горіх (мелений),

Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування такої страви візьміть наступні інгредієнти:
Свинячі нирки - чотири штуки;
Лук - чотири цибулини;
Ковбаса - чотири скибочки;
Шпик - чотири скибочки;
Маргарин - сорок грам;
Томат - пюре - чотири столові ложки;
Сіль, перець - за смаком.


Приготування:

1. Нирки розрізати...
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 2381-2390 2391-2400 2401-2410 2411-2420 2421-2430 ... 4691-4700 4701-4708