Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рулет з філе індички з чорною смородиною?
Дуже бажано додати в нього кілька листочків вишні або чорної смородини - вони дають незрівнянний аромат, яким просочується м'ясо. Можна брати взимку засушені листочки, ті, що ви заготовили для чаю, а влітку готувати зі свіжими. Необхідні продукти Близько кілограма філе індички Жменю свіжої або замороженої чорної смородини Сухі або свіжі листя смородини і вишні (якщо є) Сіль і мелений перець за смаком Мелений коріандр (за бажанням) Приготування Філе вирівняйте по товщині (злегка відбийте молоточком або ручкою ножа), натріть сіллю і перцем. Залиште на деякий час щоб м'ясо просякло спеціями. Налийте в пиалку або в салатник окріп, опустіть на секунду в нього листя щоб вони тільки розправилися і відразу ж дістаньте. Зробіть на поверхні філе неглибокі надрізи щоб не скочувалися ягоди і рівномірно розкладіть ягоди (якщо заморожена смородина - не розморожуйте). На м'ясо покладіть листочки вишні і смородини, скрутіть щільний рулет, перев'яжіть ниткою укладіть його у форму (її застелити фольгою). Зверху рулет посипте меленим коріандром або іншими спеціями. Накрийте форму фольгою, запікайте при температурі 240 градусів півгодини, потім знижуйте температуру до 180 градусів, фольгу розгорніть і запікайте ще 30 - 35 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився. Готовий рулет дістаньте з духовки, знову накрийте фольгою і остудіть. Потім викладіть на чистий аркуш фольги, загорніть і поставте під легкий прес до повного охолодження. | |
Просмотров: 619 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |