Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рулет з філе індички з чорною смородиною?
Дуже бажано додати в нього кілька листочків вишні або чорної смородини - вони дають незрівнянний аромат, яким просочується м'ясо. Можна брати взимку засушені листочки, ті, що ви заготовили для чаю, а влітку готувати зі свіжими.
Необхідні продукти
Близько кілограма філе індички
Жменю свіжої або замороженої чорної смородини
Сухі або свіжі листя смородини і вишні (якщо є)
Сіль і мелений перець за смаком
Мелений коріандр (за бажанням)
Приготування

Філе вирівняйте по товщині (злегка відбийте молоточком або ручкою ножа), натріть сіллю і перцем. Залиште на деякий час щоб м'ясо просякло спеціями.

Налийте в пиалку або в салатник окріп, опустіть на секунду в нього листя щоб вони тільки розправилися і відразу ж дістаньте. Зробіть на поверхні філе неглибокі надрізи щоб не скочувалися ягоди і рівномірно розкладіть ягоди (якщо заморожена смородина - не розморожуйте). На м'ясо покладіть листочки вишні і смородини, скрутіть щільний рулет, перев'яжіть ниткою укладіть його у форму (її застелити фольгою). Зверху рулет посипте меленим коріандром або іншими спеціями.

Накрийте форму фольгою, запікайте при температурі 240 градусів півгодини, потім знижуйте температуру до 180 градусів, фольгу розгорніть і запікайте ще 30 - 35 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився. Готовий рулет дістаньте з духовки, знову накрийте фольгою і остудіть. Потім викладіть на чистий аркуш фольги, загорніть і поставте під легкий прес до повного охолодження.
Просмотров: 586
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, смородини

Рекомендовані рецепти:

Пісочний пиріг
Торт "Мурашник"
Картопля в паприці (рецепт)
Хачапурі
Печиво "Новорічна суміш"
"Торф'яної пиріг"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: