Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати телячу печінку по-англійськи?
Для того щоб телячу печінку приготувати по-англійськи вам знадобляться наступні інгредієнти:
Теляча печінка - шістсот грамів;
Борошно - двадцять грам;
Лук - вісімдесят грам;
Жир - тридцять грам;
Масло - тридцять грам;
Сіль - за смаком;
Перець - за смаком.


Приготування:

1. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кільцями.

2. Печінку гарненько промийте, обсушіть, очистіть від плівок і сухожиль. Посипте підготовлену печінку сіллю і перцем і покладіть на сковороду з сильно розігрітим жиром. Обсмажте печінку з обох сторін, часто поливаючи її жиром, в якому вона смажитися.

3. Цибулю підсмажте до золотистого кольору.

4. Підрум'янену печінку досмажте на краю плити або поставте її на кілька хвилин в духову шафу. Всередині печінка повинна залишитися рожевою.

5. Готову печінку наріжте скибками середньої товщини, укладіть в один ряд на довгастому блюді, посипте підсмаженою цибулею і полийте соусом, що утворився при смаженні.

До столу таку печінку можна подавати з картоплею (смаженим, вареним, пюре), зеленим салатом, квашеною капустою, салатом з овочів.
Просмотров: 644
Категория: Рецепти |
| Теги: смаком, печінку

Рекомендовані рецепти:

Здобні рогалики з какао
Яблука, фаршировані салатом
Слойки з бутербродніци
Французький картопляний пиріг
Заливна шинка
Картопля з овочами, запечений у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: