Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати шашлик з телячої печінки?
Для приготування такого шашлику візьміть наступні інгредієнти:
Печінка - шістсот грамів;
Шпик - сто грам;
Жир - двадцять грам;
Лук - сто грам;
Сіль, перець - за смаком.


Приготування:

1. Приготуйте чотири дерев'яні палички, товщиною близько трьох - чотирьох міліметрів, довжиною п'ятнадцять сантиметрів.

2. Печінку ретельно промийте, обсушіть, очистіть від плівок, наріжте на двадцять сім - тридцять два скибочки поперечником близько чотирьох сантиметрів, а товщиною близько п'яти міліметрів.

3. Цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями.

4. Прямокутний шматок шпику, товщиною чотири сантиметри наріжте на двадцять чотири - двадцять вісім тонких скибочок.

5. Нанизуйте на палички скибочки печінки упереміж з скибочками шпику і кільцями цибулі.

6. Смажте шашлик на сильно розігрітому жирі на сковороді з усіх боків, щоб скибочки печінки сильно підрум'янилися, а всередині залишилися рожевими.

7. Запашні шашлики тут же посипте перцем, сіллю, і подавайте до столу, не знімаючи з паличок з рисом, покладеним гіркою на круглому блюді. Зверху рис, полити жиром, що залишився від смаження.

Можна подавати з картопляним пюре і овочами.
Просмотров: 549
Категория: Рецепти |
| Теги: товщиною, двадцять

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Варенки"
Гречка з консервованим тунцем
Рулет "Курятина в желе"
Шоколадні пряники з начинкою
Бабця яблучна
Паштет по-східному
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: