Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати капусту по-фламандські?
Для приготування капусти по фламандському рецептом нам потрібно:за сімдесят грамів рубаних яловичини і свинини; двісті грамів капусти; десять грамів рису; тридцять грамів бульйону; двадцять грамів зеленого горошку; двадцять грамів нарізаною смужками копченої грудинки (свинячий); маленька цибулина; сіль і перець; двадцять грамів помідорів; мускатний горіх (мелений), З кочанчика капусти обережно, щоб не пошкодити листя, вирізаємо сердцевинку.Варим качан в солоній воді 15 хв. Обдаємо холодною водою і розбираємо на окремі листочки. Змішуємо яловичину, свинину і специи.Варим рис до напівготовності, помідори і цибулю дрібно рубаємо. Цибулю пасеруємо. У фарш додаємо рис, зелений горошок, цибуля, помідори і грудинку. Фарш добре перемішуємо. На великий шматок марлі викладаємо найбільші листя капусти, на них фарш, потім листя поменше і на них фарш і т.д. В підсумку повинен зібратися цілий качанчик фаршированої капусти. Стягаємо його марлею, зав'язуємо марлю ниткою і кладемо в каструлю. Придавлюємо качанчик тарілкою, заливаємо бульйончик і тушкуємо в духовці три-чотири години. Знімаємо марлю, розрізаємо капусту на шматки і подаємо гарячою. | |
Просмотров: 576 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |