Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати капусту по-фламандські?
Для приготування капусти по фламандському рецептом нам потрібно:за сімдесят грамів рубаних яловичини і свинини;
двісті грамів капусти;
десять грамів рису;
тридцять грамів бульйону;
двадцять грамів зеленого горошку;
двадцять грамів нарізаною смужками копченої грудинки (свинячий);
маленька цибулина;
сіль і перець;
двадцять грамів помідорів;
мускатний горіх (мелений),


З кочанчика капусти обережно, щоб не пошкодити листя, вирізаємо сердцевинку.Варим качан в солоній воді 15 хв. Обдаємо холодною водою і розбираємо на окремі листочки.

Змішуємо яловичину, свинину і специи.Варим рис до напівготовності, помідори і цибулю дрібно рубаємо. Цибулю пасеруємо. У фарш додаємо рис, зелений горошок, цибуля, помідори і грудинку.

Фарш добре перемішуємо. На великий шматок марлі викладаємо найбільші листя капусти, на них фарш, потім листя поменше і на них фарш і т.д. В підсумку повинен зібратися цілий качанчик фаршированої капусти. Стягаємо його марлею, зав'язуємо марлю ниткою і кладемо в каструлю. Придавлюємо качанчик тарілкою, заливаємо бульйончик і тушкуємо в духовці три-чотири години.

Знімаємо марлю, розрізаємо капусту на шматки і подаємо гарячою.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, капусти

Рекомендовані рецепти:

Мексиканський шоколадний пиріг
Солодкі профітролі
Салат "Букет тюльпанів"
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Домашня сметана
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: