Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати бастурму швидким способом?
Багато хто воліють вживати в їжу натуральне м'ясо з задоволенням скористаються цим рецептом. Бастурму можна приготувати з індичої або курячої грудки. Все одно буде дуже смачно. Грудка виходить дуже соковитою і смачною. Треба обов'язково спробувати зробити таке блюдо, тим більше, що сам процес приготування витрачається всього лише п'ятнадцять хвилин. Інгредієнти: Грудка куряча або вирощувати індичат; Спеції, паприка, червоний перець, часник. Для розсолу: Вода - один стакан; Сіль - одна столова ложка. Процес приготування: Необхідно підготувати грудку, промити її і обсушити. Після цього покласти в миску і залити приготовленим розсолом. Розсолу треба приготувати стільки, щоб він покрив повністю курку. Поставити в холодильник і витримати грудку в ньому рівно дві години. Після цього витягнути грудку і промити її, щоб видалити зайву сіль. Спеції і перець змішати, після цього змастити грудку. Покласти на фольгу або в форму для запікання. Духовку дуже добре розігріти, вона повинна бути на максимумі і поставити в неї грудку. Готувати 15 хвилин. Після цього духовку вимкнути і залишити м'ясо в неї на чотири години. Після цього м'ясо дістати і загорнути у фольгу. | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |