Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат по-штирийски?
![]() Для приготування салату нам знадобиться: чотириста грамів молодих листочків кульбаби; два яйця; три ст. ложки гарбузового масла; пара ст. ложок оцту; одна ч. ложка гострою гірчиці; одна маленька ріпчаста цибулька; невеликий пучок петрушки; щіпка сухого естрагону; сіль, перець і два невеликих помідора; Варимо яйця круто. Від листочків кульбаби відрізаємо грубу частину,гарненько миємо й сушимо. Готуємо маринад: з'єднуємо оцет з естрагоном, гарбузовим маслом і гірчицею. Добре збовтуємо, можна злегка збити маринад блендером. Цибулю і петрушку дрібно рубаємо і кладемо в маринад. Жовтки яєць раздавливаем виделкою і заливаємо маринадом.Сверху висипаємо кульбаби. Білки рубаємо, посипаємо ними кульбаби, додаємо ще маринаду і залишаємо на п'ять хв. Помідори ріжемо на вісім часточок і прикрашаємо салат. Цей салат відмінно «йде» з чорним хлібом. Кульбаби для салату збирайте в екологічно чистому місці, подалі від дороги. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 530 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |