Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат по-штирийски?
Дуже смачний весняний салатик. Страва австрійської кухні. Рекомендую
Для приготування салату нам знадобиться:
чотириста грамів молодих листочків кульбаби;
два яйця;
три ст. ложки гарбузового масла;
пара ст. ложок оцту;
одна ч. ложка гострою гірчиці;
одна маленька ріпчаста цибулька;
невеликий пучок петрушки;
щіпка сухого естрагону;
сіль, перець і два невеликих помідора;

Варимо яйця круто. Від листочків кульбаби відрізаємо грубу частину,гарненько миємо й сушимо. Готуємо маринад: з'єднуємо оцет з естрагоном, гарбузовим маслом і гірчицею. Добре збовтуємо, можна злегка збити маринад блендером. Цибулю і петрушку дрібно рубаємо і кладемо в маринад.

Жовтки яєць раздавливаем виделкою і заливаємо маринадом.Сверху висипаємо кульбаби. Білки рубаємо, посипаємо ними кульбаби, додаємо ще маринаду і залишаємо на п'ять хв. Помідори ріжемо на вісім часточок і прикрашаємо салат.

Цей салат відмінно «йде» з чорним хлібом.
Кульбаби для салату збирайте в екологічно чистому місці, подалі від дороги.
Приємного апетиту!
Просмотров: 380
Категория: Рецепти |
| Теги: маринад, кульбаби

Рекомендовані рецепти:

Тістечко пісочне з мигдалем
Апельсинові квадратики
Фруктові пончики
Торт "Ласун"
Млинці з бананом
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: