Головна » Статті » Рецепти


Способів засолювання капусти існує безліч варіантів. За запропонованим варіантом капуста виходить, як провансаль. До речі, така капуста дуже корисна для організму.
Інгредієнти:

Капуста - один вилок;
Морква - дві штуки;
Кмин, насіння кропу, лавровий лист.

Заливка:
Вода - сімсот або вісімсот мілілітрів;
Сіль - одна столова...
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Це один з тих рецептів, які можна сміливо рекомендувати навіть новачкам в кулінарії. Готувати дуже просто, єдина умова - нічим не замінювати вершки в рецепті. Вони замінюють масло, і при невисокій температурі будуть як би нудитися в тесті, тоді кекс вийде красивого жовтого кольору.
Необхідні продукти
250 мл. вершків...
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Коврижка виходить пишна, смачна і при цьому ще й корисна. Цей рецепт, як і багато рецепти простій і доступній випічки, ще з радянських часів. Перевірений часом і не одним поколінням, так що випічка повинна бути вдалою. Смак моркви в готової коврижке не відчувається.
Необхідні продукти
Дві великі морквини
Склянку...
Переглядів: 712
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжний сирний пиріг можна приготувати з суфле.
Інгредієнти:
Для приготування тіста:

Борошно - один стакан;
Розпушувач - одна чайна ложка;
Масло вершкове - вісімдесят грамів;
Цукор - дві столові ложки;
Яйце - одна штука.

Для приготування начинки:

Сир - п'ятсот грамів;
Цукор - половина...
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Коржі готуються з дріжджового тіста, але якщо зробити його заздалегідь (тісто можна зберігати в холодильнику і навіть заморожувати), то вийдуть експрес - коржики. Смажаться вони дуже швидко.
Що знадобиться для приготування

250 мл молока
200 грам йогурту або нежирної сметани
Півкілограма борошна
30 грам дріжджів
Чайна ложечка...
Переглядів: 683
Рецепти | | Коментарі (0)

Багато люблять їсти голубці, проте, це заняття трудомістке. Тому деякі господині вважають за краще робити ліниві голубці.
Інгредієнти:

Капуста – чотириста грамів;
Рис відварний – двісті грамів;
Фарш – п'ятсот грамів;
Цибуля ріпчаста – одна головка;
Сметана – двісті п'ятдесят грамів;
Паста томатна – двісті п'ятдесят грамів;
Переглядів: 662
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт для тих, хто на дієті, ну і для всіх інших, звичайно. Але в першу чергу підійде тим, хто піклується про фігуру і намагається їсти поменше мучного. Борошна в цих оладки зовсім небагато, основний інгредієнт - фрукти. Нам знадобляться зелені яблука і груші з щільною м'якоттю.
Необхідні продукти
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Можна без особливих проблем приготувати смачний гарнір з картоплі. Такий картопля виходить красивого бурштинового кольору. Його можна подати до м'яса, риби, овочів. Для приготування гарніру не потрібно особливих кулінарних навичок.
Інгредієнти:

Картопля - півтора кілограма;
Олія оливкова - п'ять столових ложок;
Пармезан - жменя;
Борошно - півтори...
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування це страви візьміть наступні інгредієнти:
Вирізка з середини або тонкого кінця - шістсот грамів;
Жир - сорок грам;
Масло вершкове - тридцять грам;
Батон - сто грам;
Томатний соус - триста п'ятдесят грам;
Рубана зелень петрушки - одна столова ложка;
Сіль - за смаком.

Приготування:
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

Для того щоб приготувати такі котлети візьміть наступні інгредієнти:
Яловичина з кісткою (лопатка) - триста грам;
Свинина з кісткою - двісті грам;
Лук - п'ятдесят грам;
Булка черства - шістдесят грамів;
Молоко (вода) - сто двадцять п'ять грамів;
Однією яйце;
Товчені сухарі - сорок грам;
Жир - шістдесят грамів;
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 2051-2060 2061-2070 2071-2080 2081-2090 2091-2100 ... 4691-4700 4701-4708