Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати оладки з груш і яблук?
Рецепт для тих, хто на дієті, ну і для всіх інших, звичайно. Але в першу чергу підійде тим, хто піклується про фігуру і намагається їсти поменше мучного. Борошна в цих оладки зовсім небагато, основний інгредієнт - фрукти. Нам знадобляться зелені яблука і груші з щільною м'якоттю. Необхідні продукти Два великих зелених яблука кисло - солодкого смаку Дві великі груші з щільною м'якоттю Одне яйце Столова ложка сметани (жирність 30%) Дві - три столові ложки цукру (за смаком) Чайна ложечка лимонного соку Три - чотири столові ложки борошна Рослинна олія Ванільний цукор (за бажанням) Приготування Груші і яблука очистити від шкірки, розрізати на чотири частини. Видалити серединку з насінням, м'якоть нарізати тонкою соломкою. Яблука скропити лимонним соком, щоб вони не потемніли. Яйце збити з цукром в пишну піну, додати сметану і знову збити. У цю масу покласти ванільний цукор (якщо додаєте) і всипати борошно. Вимісити тісто за допомогою міксера. Потім додати нарізані груші і яблука, перемішати. У сковорідку налити трохи олії, викласти по столовій ложці тесту на кожен оладышек і випікати під кришкою на середньому вогні. Буде достатньо потримати оладки за дві хвилини з кожного боку, вони обсмажуються швидко. | |
Просмотров: 611 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |