Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати оладки з груш і яблук?
Рецепт для тих, хто на дієті, ну і для всіх інших, звичайно. Але в першу чергу підійде тим, хто піклується про фігуру і намагається їсти поменше мучного. Борошна в цих оладки зовсім небагато, основний інгредієнт - фрукти. Нам знадобляться зелені яблука і груші з щільною м'якоттю.
Необхідні продукти

Два великих зелених яблука кисло - солодкого смаку
Дві великі груші з щільною м'якоттю
Одне яйце
Столова ложка сметани (жирність 30%)
Дві - три столові ложки цукру (за смаком)
Чайна ложечка лимонного соку
Три - чотири столові ложки борошна
Рослинна олія
Ванільний цукор (за бажанням)

Приготування

Груші і яблука очистити від шкірки, розрізати на чотири частини. Видалити серединку з насінням, м'якоть нарізати тонкою соломкою. Яблука скропити лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Яйце збити з цукром в пишну піну, додати сметану і знову збити. У цю масу покласти ванільний цукор (якщо додаєте) і всипати борошно. Вимісити тісто за допомогою міксера. Потім додати нарізані груші і яблука, перемішати.
У сковорідку налити трохи олії, викласти по столовій ложці тесту на кожен оладышек і випікати під кришкою на середньому вогні. Буде достатньо потримати оладки за дві хвилини з кожного боку, вони обсмажуються швидко.
Просмотров: 449
Категория: Рецепти |
| Теги: груші, яблука

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Творожник "Далматинець"
Сорбе з чорної смородини
Горіхово-шоколадне печиво
Гулаб-джамун
Булочки з полуницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: