Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати смажені коржики на сковорідці?
Коржі готуються з дріжджового тіста, але якщо зробити його заздалегідь (тісто можна зберігати в холодильнику і навіть заморожувати), то вийдуть експрес - коржики. Смажаться вони дуже швидко. Що знадобиться для приготування 250 мл молока 200 грам йогурту або нежирної сметани Півкілограма борошна 30 грам дріжджів Чайна ложечка цукру Чайна ложечка солі Рослинне масло для смаження Для намазування гарячих коржів знадобиться головка часнику, тертий сир, кетчуп Приготування В теплому молоці дріжджі розводимо з цукром. Даємо трохи підійти, нехай дріжджі постоять хвилин десять. Борошно просіваємо, кладемо сіль, виливаємо підійшли дріжджі з молоком, додаємо йогурт або сметану і замішуємо тісто. Борошна може знадобитися більше, дивіться по тесту. Воно повинно вийти м'яким і не липнути до рук. Ставимо його в тепле місце для підйому на півтора - дві години. Часник потрібно пропустити через часникодавку і потім придушити в ступці з невеликою кількістю солі. Перекласти цю кашку на блюдечко. В інший блюдце натерти сир. Від готового тіста відрізаємо шматочки, розгортаємо в коржик (або розминаємо руками) і обсмажуємо у великій кількості рослинного масла. Гарячий корж відразу ж натираємо часником, посипаємо сиром і поливаємо кетчупом. | |
Просмотров: 684 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |