Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смажені коржики на сковорідці?
Коржі готуються з дріжджового тіста, але якщо зробити його заздалегідь (тісто можна зберігати в холодильнику і навіть заморожувати), то вийдуть експрес - коржики. Смажаться вони дуже швидко.
Що знадобиться для приготування

250 мл молока
200 грам йогурту або нежирної сметани
Півкілограма борошна
30 грам дріжджів
Чайна ложечка цукру
Чайна ложечка солі
Рослинне масло для смаження
Для намазування гарячих коржів знадобиться головка часнику, тертий сир, кетчуп

Приготування

В теплому молоці дріжджі розводимо з цукром. Даємо трохи підійти, нехай дріжджі постоять хвилин десять.
Борошно просіваємо, кладемо сіль, виливаємо підійшли дріжджі з молоком, додаємо йогурт або сметану і замішуємо тісто. Борошна може знадобитися більше, дивіться по тесту. Воно повинно вийти м'яким і не липнути до рук. Ставимо його в тепле місце для підйому на півтора - дві години.
Часник потрібно пропустити через часникодавку і потім придушити в ступці з невеликою кількістю солі. Перекласти цю кашку на блюдечко. В інший блюдце натерти сир.
Від готового тіста відрізаємо шматочки, розгортаємо в коржик (або розминаємо руками) і обсмажуємо у великій кількості рослинного масла. Гарячий корж відразу ж натираємо часником, посипаємо сиром і поливаємо кетчупом.
Просмотров: 684
Категория: Рецепти |
| Теги: знадобиться, дріжджі

Рекомендовані рецепти:

Фініковий кекс
Салат "Букет нареченої"
Домашня ковбаса з кролика
Бутерброди "Пікантні"
Часникові рулетики
Шинка, запечена з ананасами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: