Головна » Статті » Рецепти |
Як смачно приготувати голубці ліниві?
Багато люблять їсти голубці, проте, це заняття трудомістке. Тому деякі господині вважають за краще робити ліниві голубці. Інгредієнти: Капуста – чотириста грамів; Рис відварний – двісті грамів; Фарш – п'ятсот грамів; Цибуля ріпчаста – одна головка; Сметана – двісті п'ятдесят грамів; Паста томатна – двісті п'ятдесят грамів; Сухарі панірувальні; Перець і сіль, олія рослинна. Процес приготування: Треба спочатку капусту промити, після цього порізати дрібними шашечками. Після цього капусту треба залити окропом і дати вистояти хвилин п'ять або сім. Після цього воду треба злити і трохи віджати капусту. Окремо дрібно порізати цибулю. З'єднати цибулю і капусту, відварений рис і фарш. Присолити все і поперчити. З приготованого фаршу треба сформувати котлети, змочити їх в сухарі панірувальні. Окремо треба перемішати томатну пасту і сметану. Котлети треба спочатку обсмажити на сковороді до гарної бурштинової скоринки. Потім скласти в форму. Зверху їх треба залити томатно-сметанним соусом. Поставити в духову піч хвилин на сорок п'ять, температура повинна бути близько 185 градусів. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 663 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |